Wpis z mikrobloga

Jadę sobie wywrotką 60kmh na tempomacie po n-ce w #belgia, pusta droga- nikogo ani za mną, ani przede mną. W pewnym momencie gość jadący z naprzeciwka (biały, młody, rejestracje BE) patrzy się mi prosto w oczy i zaczyna wjeżdżać na mój pas na czołówkę. Udało mi się uciec na pas trawy (chociaż trochę, bo dalej rosły drzewa)

Ja #!$%@?, zastanawiam się dlaczego to zrobił, minął mnie dosłownie o centymetry jak patrzyłem w lusterku #zycietruckera
  • 15
  • Odpowiedz
@Jason_Stafford: I chyba tak zrobię. Jak w osobówce zrezygnowałem z kupna bo od początku roku jeżdżę tylko raz w tygodniu do sklepu (chociaż w wakacje pewnie nadrobię), tak w pracy robiąc (jak na ciężarówki niewiele) 1.5kkm w tygodniu może się przydać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jason_Stafford: ja w osobówce miałem półtora roku. Raz jak facet na s8 w pl wyhamował mnie praktycznie do zera kamerka tego jakimś cudem nie nagrała. Połamałem, wyrwałem kable i wyrzuciłem xD drugiej nie kupiłem, za dwa tygodnie jadę do Polski i autentycznie boję się tam jechać bez kamerki
  • Odpowiedz
@tluczek_do_kartofli: Daj znać później, co kupiłeś i czy polecasz. Moja ma już trochę lat i czas wymienić na coś z lepszą jakością. Chciałem kupić ostatnio jak byłem w PL, ale się nie złożyło ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz