Aktywne Wpisy
dupox +75
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
nedziak +39
Otwieram kolejkę wcześniej dla czujnych abiturientów, tradycyjnie jak co roku. Ze względu na spore zainteresowanie w zeszłym roku, dostęp do wiadomości dot. arkuszy maturalnych może być ograniczony. Plusik i priv jak zawsze. Kto pierwszy, ten lepszy. #matura2024
Tak widzę każdego prawaka który pisze w internecie o "marksizmie kulturowym"
Komentarz usunięty przez moderatora
https://twitter.com/IronicznyH/status/1177972361804619776
"Marksizm kulturowy" natomiast to wymyślony chochoł, służący prawaczkom do "logicznego" wyjaśnienia faktu, ze koleżanki z uczelni na nich nie lecą i co więcej mają z nich beke
Komentarz usunięty przez moderatora
To ten sam zwrot-wytrych dla "wolnomyślicieli" z prawicy co "ideologia gender" ¯\_(ツ)_/¯
@youngpablo: tymczasem:
https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2018/jan/31/hunky-tory-attractive-people-more-likely-to-be-rightwing-study-finds
Ta cała lewicowość to przecież wyjące poczucie niższości wg prostego schematu:
1. jestem brzydki więc ludzie, a w szczególności kobiety mają mnie w dupie
2. czuje się uciśniony swoją brzydotą, otyłością itd
3. szukam wybawicieli w social justice warriors
4. farbuję włosy na fioletowo i ustawiam tęczę na avatarze
Komentarz usunięty przez autora
@RETROWIRUS: metrowirus, musisz się bardziej postarać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy z racji tego, że trafiają się ludzie bez ręki albo nogi, mówimy i uczymy dzieci, że ilość kończyn u człowieka to spektrum?
Czemu ma służyć te #!$%@? rzeczywistości i mieszanie młodzieży w głowach? Nawet tutaj kota ogonem obracasz pisząc nie na temat. Powtarzam, spróbuj powiedzieć na