@Babojadek Tak jeśli ta córka jest upośledzona czy chora. W ramach akcji charytatywnej. W innym wypadku " obsługa " imprezy za darmo to nieporozumienie.
@Babojadek: zależy kto prosi - jeżeli np. moja dziewczyna ma przyjaciółkę, którą poznała w pracy (tzn. ufam jej, że nie daje się wykorzystywać) i poprosi mnie czy nie mogę im też pomóc.... w sumie to nie ( ͡°͜ʖ͡°)
@Babojadek: byłem na wielu osiemnastkach i nigdy nie było opiekunów, bo po co (te osoby są w okolicach 2x18). Jak już byli to starsze rodzeństwo, ale bardziej jako goście. Teraz jak słyszę od siostrzeńców to wszędzie są rodzice.
@umtali: @klamkaodokna: Dlatego dobrze, że inteligentnie doprecyzowała "to jest za tydzień" + "w sobotę". Możemy przeanalizować dane i dojść do tego gdzie tkwi błąd. 19.06 pasuje do powiedzenia "za tydzień w sobotę". Czyli literówka. Albo nie wie który mamy miesiąc. Warte dopytania;)
Bardzo spodobało mi się takie doprecyzowywanie po ostatniej sytuacji w pracy. Kolega powiedział "po lewej stronie, tej od kierowcy". Gościu ma pełnoletnie dzieci,
#pytanie #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: comment_1623401820NkklTYhuIB8y54NUz60RYP.jpg
PobierzTeraz jak słyszę od siostrzeńców to wszędzie są rodzice.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@umtali: @klamkaodokna: Dlatego dobrze, że inteligentnie doprecyzowała "to jest za tydzień" + "w sobotę". Możemy przeanalizować dane i dojść do tego gdzie tkwi błąd. 19.06 pasuje do powiedzenia "za tydzień w sobotę". Czyli literówka. Albo nie wie który mamy miesiąc. Warte dopytania;)
Bardzo spodobało mi się takie doprecyzowywanie po ostatniej sytuacji w pracy. Kolega powiedział "po lewej stronie, tej od kierowcy". Gościu ma pełnoletnie dzieci,
nawet ci sie nie chcialo daty zmienić?