Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
W sumie jakby tak zrobić Polski kebab to myślę że wyglądało by to tak:

- mięso: sprasowane parówki albo mortadela albo wersja ekskluzywna czyli mielone wieprzowe.
- surówki: kapusta kiszona z obiadu albo buraki
- bułka: kajzerka z biedronki
- sos: tu w sumie nie mam pomyslu
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sylwke3100: polski kebab to schabowy między dwiema kromkami chleba, można dorzucić trochę ćwikły. Myślę, że mógłby zawojować świat

@welin: To przecież jest burger, poza tym schabowy typowy to już wyższy lvl.
@StarszyTypiarz: że sumie wariant z chrzanem też nie byłby zły.
  • Odpowiedz
Takie burgery można spotkać tylko w zasadzie w jakich podkebabsch na zasupiach


@sylwke3100 kozackie są, przypominają mi wizyty na stadionie x-lecia za dzieciaka. To prawda, od kiedy zlikwidowali mi bude na banacha to trafiam je jedynie na zadupiach
  • Odpowiedz