Aktywne Wpisy
szatkownica +82
Dziś w nocy dodałam wpis o głośno imprezujących sąsiadach dwie noce pod rząd. Przed godzina 4 nie mogłam już wytrzymać i zadzwoniłam na policję. Bardzo szybko przyjechali i ich uciszyli, ale słyszałam jak po ich wizycie coś zawzięcie dyskutowali i usłyszałam "to ta #!$%@?" i "#!$%@?ć #!$%@?ę" czy coś w ten deseń. Bałam się, że mogłam narobić komuś kłopotów, ale mam nadzieję, że się mylę. Jak można mieć pretensje, że komuś śmiało
Sindarin +293
kiedyś to były instalatory... #komputery
Już nie wiadomo czy to troll i specjalnie chce stałych bywalców tagu #wot #!$%@?ć czy poporstu to coś jest tak głupie i myśli że to coś da XD Przykładów na wykopie jest dużo a na tym można jeszcze dodać te #!$%@? i ubustwianie gry artą KEKW
I jeszcze sapy przez to coś do @vdr bez poparcia żadnych argumentów śmiechu warte ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podsumowując #!$%@?ć tych arciarzy z tagu oraz marnych trolli i tak już pewnie większość ma was na czarnej więc mamy tu do czynienia z grupą wzajemnej adoracji czyli ten @Kajaczek z lekkim upośledzeniem umysłowym(niektórzy stwierdzą że znaczym) drugi arciarz i to coś od reklamowania multiego który zapewne ma wywalone w takie działania
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora