Aktywne Wpisy
WykopX +1525
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Wakabajashii +318
Jakiś czas temu kupiliśmy dom z małym ogródkiem, patrząc na to ze jeszcze tam nie mieszkamy to trochę zarosło tam chwastami. Stwierdziłem, że wezmę kosiarkę i pojadę je skosić żeby to jako tako wyglądało. Zacząłem kosić i nagle przyszedł sąsiad, że przez to że skoszę chwasty to u niego za płotem się pojawią bo wiatr zwieje i jeśli nadal będę kosić to wystawi mi rachunek XD. Zacząłem mu tłumaczyć, że to nic
#pis #dobrazmiana #dojnazmiana #nowylad
Ale były wtedy memy zajebiste. Ech to byli czasy ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
@pijekubusplay: Ale to chyba dla PiSowców, bo gdyby nie oni to by wygasło w bodaj 2016 - a oni to dalej przedłużyli xD
Komentarz usunięty przez autora
Ale nie jest - PiS jest zaprzeczeniem merytokracji, uczciwości i dobrej jakości usług publicznych.
@ImNewHere: Co zyskają? Wzrost cen?
@fuuYeah: o jeden procent xD
a to niby wyborcom pisu można wcisnąć najgłupszy kit :D
tak wyglądał przekaz w propagandowej TVPO
a w rzeczywistości podwyżka VAT dotyczyła również produktów, na które VAT był dużo niższy jak 21%
Tusk, to mistrz propagandowego wciskania kitu. Nie dziwota, że ma na wykopie tylu wyznawców
@fuuYeah: Taka że tego samego roku wygrał z rekordowym poparciem wybory?
Komentarz usunięty przez autora