Wpis z mikrobloga

The Last of Us Part II ukończone. Piękna to była. Idealne zwieńczenie generacji #ps4

Opinie, że dwójka była gorsza od jedynki to jakieś nieporozumienie. Albo jakiś syndrom wyparcia i tęsknota za czasami kiedy było się młodszym, albo ból dupy o wątek wiadomo-jaki. W ogóle o co wtedy, zaraz po premierze, była taka zadyma?

#thelastofus #thelastofus2 #tlou2
mentari - The Last of Us Part II ukończone. Piękna to była. Idealne zwieńczenie gener...

źródło: comment_1620573237TV1qGKiRkDOBIc96GPRTWV.gif

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@mentari: a ja się zgodzę, serio. O wiele lepiej grało mi się w part 2 niż jedynka na ps3. Wtedy to już męczyłem do końca bo jakieś to nudne było... Tutaj tego nie czułem. Wątek sam wiesz jaki mnie nie obrzydzal ani nie ruszał bo w sumie to #!$%@? mnie to obchodzi kto z kim i jak, jeśli cała historia mi się podobała. Co do Abby v Ellie to z
  • Odpowiedz
@mentari: A ja tam uwielbiam obie części. Szkoda że już się skończyło :<. Dwójka na pewno jest bardziej rozbudowaną grą pod względem gameplayu, grafiki i fabuły. Mimo wszystko jedynka też dostarczyła mi fajnego klimatu i emocji, szczególnie że soundtrack jest tam genialny. W jedynce Joel i Ellie świetnie się uzupełniali i osobiście jeżeli miałbym wybierać bohaterów, to jakoś wolałem przemierzać świat z tą dwójką. No i cel był jakiś taki
  • Odpowiedz