Wpis z mikrobloga

Bądź mno, albo lepiej nie, jestem czymś więcej niż tym waszym ukochanym "fanatykiem" jestem czymś w rodzaju #!$%@? wirtuoza w #!$%@? tostów. Zaczęło się niewinnie, w wieku chyba 8-9 lat kiedy naprawdę posmakowały mi tosty, co ja wtedy wiedziałem..., no ale cóż, dzisiaj będę wam opisywał to co dzieje się w teraźniejszości. Tak jak mówiłem, uwielbiałem tosty od lat, lecz dopiero niedawno zdecydowałem że moim celem życiowym jest napisanie wyznania wiary w Tosta, jeszcze tego nie zrobiłem, lecz mam plan aby to zrobić za kilka dni. Uświadomienie sobie o tym że jest moje perpetuum mobile, nastąpiło w #!$%@? nieoczekiwanie. byłem głodny wieczorem, więc zrobiłem sobię tosty...tylko ja jak to ja uwielbiam eksperymentować z jedzeniem, a szczególnie z tostami. Wziąłem więc domowy chleb pszenny, chedar, oraz słodki sos jalapenio., który posmarowałem na górze chleba. kiedy wziąłem gryza, zakochałem się. Anony to coś więcej niż zakochanie się, to #!$%@? powołanie swojego życia dla #!$%@? tosta za którego oddałbyś wszystko, nawet własne życie. Od tamtej pory już wiedziałeś, że musie to zrobić. Za miesiąc planuję wykonać podbój europy w imieniu tosta, który nakazał ci podbić francję, wielką brytanię, niemcy oraz rosję, za #!$%@?ą 2 wojnę światową. Planuję wyszkolić jednostki równe liczbie 500 000 tysięcy wojowników. 5 kwietnia 2022 roku o godzinie 21:37, podboje zaczną się w wadowicach, a gdy wygramy, gdy rigcz zostanie osiągnięty w polsce, PODBIJEMY CAŁĄ EUROPĘ, A POTEM AZJĘ, AFRYKĘ, OCEANIE, DWIE AMERYKI I CAŁĄ RESZTĘŚWIATA, NIECH TOST BĘDZIE Z WAMI, DOŁĄCZAJCIE DO NAS, W WYNAGRODZENIE DOSTANIECIE POŚWIĘCONEGO TOSTA, OD SAMEGO TESTO, KTÓRY POWIADA NAM "nie dla psa, dla pana to" WIĘC #!$%@? WAM DA, DOPIERO PO ZDOBYCIU ŚWIATOWEJ DOMINACJI POWIE ŻE BYŁ TO TYLKO ŻART, I ŻEBYŚMY SIĘPOCZĘSTOWALI. NIECH TOST BĘDZIE Z WAMI!

#pasta
  • 1
  • Odpowiedz