Aktywne Wpisy
Bergi +82
Siema, prowadzę badania do pracy magisterskiej - dlatego potrzebuję waszych odpowiedzi.
Więc robię #rozdajo na 100 PLN bliczkiem. Losowanie za tydzień jednej osoby z plusujących ten wpis + screen w komentarzu, że wypełniłeś/aś ankietę.
Ankieta krótka i mam nadzieję przyjemna - temat zakupu nowego telefonu i znajomości marki.
Link do ankiety:
https://forms.gle/xoKGTNtrFVV1Dpyg7
#ankieta #magisterka #studia
Więc robię #rozdajo na 100 PLN bliczkiem. Losowanie za tydzień jednej osoby z plusujących ten wpis + screen w komentarzu, że wypełniłeś/aś ankietę.
Ankieta krótka i mam nadzieję przyjemna - temat zakupu nowego telefonu i znajomości marki.
Link do ankiety:
https://forms.gle/xoKGTNtrFVV1Dpyg7
#ankieta #magisterka #studia
roots18 +47
Kto w polsce próbuje sprzedawać bezalkoholowe piwka w cyrku się nie śmieje, nie jest lekko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą, czy są wykopki co lubio dobre bezalkoholowe piwka? Znalazłby się ktoś chętny na małe rozdajo przed majóweczką?
#bezalkoholowe #zdrowapianka #piwo
Swoją drogą, czy są wykopki co lubio dobre bezalkoholowe piwka? Znalazłby się ktoś chętny na małe rozdajo przed majóweczką?
#bezalkoholowe #zdrowapianka #piwo
Ledwo jednego policjanta uznali winnym morderstwa w USA (chociaż wszyscy prawacy jak jeden mąż twierdzili, że sąd go wypuści), to oni mają już nowego superbohatera - innego policjanta, który też uśmiercił Murzyna (Murzynkę dokładniej).
Psa z kulawą nogą nie obchodzi to, że na drugim końcu świata policjant kogoś zastrzelił, ale oni cali w spazmach.
Teraz odkryli lewacki spisek, bo NBC zastosowało stopklatkę, żeby nie pokazywać momentu zastrzelenia dziewczyny.
Nie wiem #!$%@?... naprawdę nie rozumiem co oni mają w głowach. O co im chodzi? Na czym polega ta fascynacja czarnymi ze stanów?
#bekazprawakow
@Norek00: czy ty jesteś #!$%@? do reszty głupi? Policjant go #!$%@? udusił. Sąd go skazał za morderstwo. Co ty wiesz #!$%@? o aortach?
@Norek00: o #!$%@?. to jest grubszy odpał. Jaka prawda? Prawda jest taka, że mam to w dupie.
Mnie obchodzi, że pis niszczy mój kraj, a księża bezkarnie gwałcą Polskie dzieci, a nie jakiś Murzyn, na drugim końcu świata.
Masz z tym problem?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Poza tym - ty płacisz podatki?