Wpis z mikrobloga

Na wykopie siedzę trochę jak ktoś, kto ogląda małpy w zoo... albo inne kapibary, ale powiem wam, że #prawactwo będzie dla mnie zagadką chyba na zawsze.

Ledwo jednego policjanta uznali winnym morderstwa w USA (chociaż wszyscy prawacy jak jeden mąż twierdzili, że sąd go wypuści), to oni mają już nowego superbohatera - innego policjanta, który też uśmiercił Murzyna (Murzynkę dokładniej).

Psa z kulawą nogą nie obchodzi to, że na drugim końcu świata policjant kogoś zastrzelił, ale oni cali w spazmach.

Teraz odkryli lewacki spisek, bo NBC zastosowało stopklatkę, żeby nie pokazywać momentu zastrzelenia dziewczyny.
Nie wiem #!$%@?... naprawdę nie rozumiem co oni mają w głowach. O co im chodzi? Na czym polega ta fascynacja czarnymi ze stanów?

#bekazprawakow
FlasH - Na wykopie siedzę trochę jak ktoś, kto ogląda małpy w zoo... albo inne kapiba...

źródło: comment_1619219110dRL9zJzOi99PSby8XB7Ox9.jpg

Pobierz
  • 14
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@FlasH: w filmiku o którym mówisz ta czekoladka na nóż kuchenny i chciała nim ugodzić koleżankę po czym policjanta, Floyd umarł, bo narkotyki zwężyły mu aortę o tyle, że nawet założenie szalika by go udusiło, a młody strzelał do tych wariatów, bo ewidentnie chcieli go zaatakować, co również możesz zobaczyć na filmiku, nwm czemu lewica żyje tak jakby tych materiałów nie było
  • 0
@FlasH: Sąd go skazał, bo nie chcieli #!$%@? kopejnych rozbojów, sam dobrze o tym wiesz, nawet lekarz to przyznał, że to była kwestia czasu kiedy Floryda by wykitował, pooglądaj sobie rozprawę, to może przejrzysz na oczy. Na mnie te wasze lewe sztuczki nie działają, więc prawdy nie pokonasz, bo sama się obroni
  • 0
@FlasH: Wiesz, że policjanci kładą każdemu kolano na szyję gdy ten nie wykonuje poleceń i się rzuca, by ograniczyć jego ruchy, w Polsce też często stosują ten manewr wobec Sebków po mefedronie, a nie całej tablicy Mendelejewa jak to miało miejsce w Ameryce?
  • 0
@FlasH: Mam, bo nie wiem po co z tego robić bibę na cały świat, tamta akcja powinna się skończyć ten gdzie zaczęła, czyli jeszcze w tym mieście, a nie roznieść się jak szarańcza
  • 0
@FlasH: My tylko udzielamy się w internecie, nie skandujemy ze znakami, nie bijemy białych ani czarnych bez powodu, nie rabujemy sklepów, itd. można wymieniać tysiącami