@szukajek ja to chyba bym się nawet na 4 bal bo bardzo krótkie te kolki. Jeszcze zależy w czym wiercisz bo kołek w beton ma z 5 razy większa nosnosc niż np w gazobeton.
@Jacenty9https://youtu.be/ob-PZo1u2cA Raczej jest tam cegła bo to ściana działowa ale fakt, dam dłuższe śruby, tylko muszę zobaczyć czy mi śruba pasująca pod kołek 8 przejdzie przez te dziurę z listwy, ale raczej tak
@szukajek daj dwie śruby 60 70 najlepiej 5,0 jeśli kołek wejdzie w cegłę albo w pustak #!$%@? nie puści tylko musisz wtedy wywiercić dziurę na 60 albo 70 zależy od wkręta ja czasami na dwóch wkrętach szafy montuje
#rosja #wojna #ukraina Ale trzeba przyznać to, że nawet jak Rosją przegra ta wojnę, w co szczerze wątpię, to i tak prawdę mówiąc walczyła przeciwko całemu Arsenalowi NATO, a nie tylko jednemu krajowi ukrainie, co potwierdza tezę o tym, że jednak jest jedną z silniejszych armii świata..
Raczej jest tam cegła bo to ściana działowa ale fakt, dam dłuższe śruby, tylko muszę zobaczyć czy mi śruba pasująca pod kołek 8 przejdzie przez te dziurę z listwy, ale raczej tak
@lubiemeble
Takie dam:)
Szafkę 120 na 60 na 30 ostatnio wieszałem na dwuch 12stkach i ósemką jeszcze na srodku:) + mamutem,