Wpis z mikrobloga

Ktoś mi przypomniał o tym moim poście, w którym rozdawałem 64828 dogecoinów (na ten moment o wartości 82979,84 PLN), za pomoc w przygotowaniu napisów do filmu TVP info na temat dogecoina, w którym brałem udział.

@team1212 - zgranie i przygotowanie materiału video, upload dla tłumaczących - 8%, 5186.343428804 DOGE

@Izanagi013 - pierwsza wersja tłumaczenia - 25%, 16207.323215012 DOGE

@maclauren - druga wersja tłumaczenia + poprawki - 25%, 16207.323215012 DOGE

@5en - pomagał @maclauren, który podzieli się z nim według uznania

@blutusz - synchronizacja napisów z video, dobór czcionki, upload na liveleak - 42%, 27228.30300122 DOGE

Pochwalcie się jak chcece, kto tego nie wydał :D

Swoją drogą... ów materiał uznaje obecnie za utracony. Wszystkie serwisy, które go hostowały (youtube, liveleak, streamable) już go skasowały. Napisałem jeszcze emaila do faceta z tvp, który kręcił ten materiał... może jakoś uda się go odzyskać. Może jakimś cudem, ktoś z community dogecoina go sobie zapisał?

#dogecoin #kryptowaluty #heheszki
  • 10
@Chopin_fapu: najlepiej zawsze zainwestować w siebie. Najlepszym moim zakupem, na którym można by powiedzieć, że zrobiłem jakieś 250000% zysku... był zakup Symfoni C++ Grębosza. Dwa tomy kosztowały około 100zł. A dzięki tej książce, zbudowałem sobie karierę w zawodzie programisty, co daje efekty po dziś dzień.

Nie mówię, że masz się uczyć programowania... ale prawda jest taka, że jeżeli nie masz stałego dochodu... to i tak nawet najlepszą inwestycję urżnąłbyś po
Swoją drogą... ów materiał uznaje obecnie za utracony

@noisy: na reddicie ktoś przetłumaczył treść reportażu na angielski, zawsze coś.