Wpis z mikrobloga

Z tego miejsca chciałem podziękować dostawcy internetu #vectra. Przed chwilą na poziomie ok $610 chciałem wskoczyć w #bnb z dźwignią x50. Na szczęście mój drewniany internet mnie przed tym uchronił i zanim załadowało mi się Futures w aplikacji to BNB zaczęło ładnie lecieć na pysk.

#kryptowaluty
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kutecz: Czasami wskakiwałem z taką dźwignią na dosłownie kilka minut. Tutaj też miałem takie plany.
@bibr: #!$%@?ło mi je nie raz, ale nadal miałem więcej profitów niż strat ( ͡° ͜ʖ ͡°). Pomijam jeden krótki wyskok z części BNB na CHZ, który zrobił ze mnie długoterminowego inwestora w Chiliz xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jakub-t: o #!$%@?, lepszy dzik xDD jak mnie boli to ze mialem 14 sztuk bnb po 270, bnb #!$%@? w kosmos, a #!$%@? chz stoi...
  • Odpowiedz
@FueGo: Ja na szczęście wrzuciłem tam raptem 1.6 bnb ale i tak dupa mnie strasznie boli bo kupiłem je za $220. Ofc, to nie jest tak że nie widzę potencjału w chz, bo wg mnie jest spory, ale raczej w perspektywie kilku miesięcy, a jak wiadomo lepszy jest zysk tu i teraz :D
  • Odpowiedz
@jakub-t:ehhh, może kiedyś się ludzie nauczą, że red oznacza kupowanie, a green sprzedawanie. W krypto kupuje się tylko i wyłącznie w dołkach podczas korekty, nigdy pod wpływem impulsu, że coś rośnie.
  • Odpowiedz