@staryhaliny @rybeczka: @roymoss: nie wiem czy wiecie ale przed oddaniem mieszkania/domu/garażu musicie go całkowicie opróżnić, na swój koszt. Jest z tym sporo pracy ale bez tego nie odbiór nie jest możliwy. Obstawiam, że tutaj ktoś chciał iść na skróty i niech ktoś inny sie martwi.
@rozowy_dzban: Widziałaś jak jest wysprzątana?? Jeżdżę tamtędy regularnie i syf ogromny na terenie działki. Mega dziwna sprawa z tymi domami bo w okolicy wszystko rozebrane już od paru miesięcy, a te dwa domki sobie stały jakby nic sie tam nie miało dziać
@bomboclat: byłam przy przyjęciu tej nieruchomości, która została spalona. Śmieci znajdują się na działce obok, która ma innego właściciela i wciąż nie została przejęta
@bomboclat: Niestety, tam jest tragedia. Właściciel nie chce tego posprzątać, a odnoszę wrażenie, że z dnia na dzień śmieci tam jeszcze przybywa. Najprawdopodobniej zakończy się to egzekucją i sprzątaniem nieruchomości na koszt właściciela.
@staryhaliny: pogorzelisko kazalibyśmy posprzątać, chyba, że spaliłoby się doszczętnie wszystko do 0. Byłam tam dzisiaj, byłam też kiedy przejmowaliśmy tą nieruchomość. W międzyczasie ktoś nawiózł tam śmieci (z tego co widziałam z jakiegoś warsztatu samochodowego lub szrotu) i je podpalił.
Mireczki, trzymajcie kciuki za moją Żonkę, właśnie jedziemy na przeszczep serca. Lubię tą społeczność bo obcuje z Wami już wiele lat, a o tej porze nawet się nie mam komu wygadać.
Co za przypadek...
@rybeczka: ja wiem. Nie mówię że komuś coś zabrano. Po prostu pewniej taniej byli spalić w #!$%@? niż rozbierać ¯_(ツ)_/¯
@roymoss: gdzie napisałem, że komuś coś podpalono?!
@WypadlemZKajaka: o to to
@rozowy_dzban: nigdzie nie twierdzę, że jest inaczej. Natomiast domyślam się, że łatwiej było to w #!$%@? podpalić niż rozbierać ¯\_(ツ)_/¯