Aktywne Wpisy
youknowthisxd +134
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
lukija +11
już jestem prawdziwą panią domu
Generalnie,takie mam wrażenie
Blacharka jak blacharka, ale jak zobaczą rdzę na podwoziu, to możesz zapomnieć o przeglądzie. I nie mówię tu o braku podłogi ( bo to już patologia) tylko o jakimś nalocie i to już przy tym kręcą nosem.
@adamtg
A jeżeli są jakiekolwiek przeróbki- zawieszenie, hak, chip tuning silnika- pytaj czy to zalegalizowane- Typisiert.
Ja raz zaufałem... No i musiałem parę rzeczy odkręcać.(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Zależy co tam miales za papier, ale podejrzewam że było to europejskie dopuszczenie do użytku- w Austrii nie chcą tego akceptować, najczęściej chcą żeby dana część miała ichniejszy znak ( nie pamiętam jaki dokładnie) inaczej zawsze będą kręcić nosem.