Wpis z mikrobloga

@Janusz_z_Rivii: Różne, najwięcej z takich które nie psują oryginalnego zamysłu gry czyli pustkowii. Nie dodaje współczesnych broni, zbroi, dziwnych dodatków.
Dodałem mody dodające smaczki do rozgrywki ale wszystko z Nexusa, sam szukam i dobieram.
  • Odpowiedz
@ThreeDog: Ja niestety musiałem dodać mod oczyszczający teren pod bazę choć ubolewam ten syf był fajny. Mod potrzebny mi do spłaszczenia terenu bo się nic nie da budować i wszystko wisi w powietrzu. Jak rozwiązałeś ten problem? Jest mod rozwiązujący problem tylko z tym wiszeniem wszystkiego w powietrzu?
  • Odpowiedz
@ThreeDog: powiedz, czy zmiany modów wpływają na sejwy? Coś kojarzę że w Skyrim mogły być problemy. A tutaj, jeśli będę się bawił modami, będę mógł na tym samym sejwie jechać?
  • Odpowiedz
@Janusz_z_Rivii najczęściej mody na broń zbroje jakieś okularki termowizyjne zeby w nocy kasować frajerów. Mody na zwiększony spawn mobów, hardcore poziom trudności np location damage jakieś World bossy wielkości wieżowca. Questowe ruchanka z loverslab i wiele różnych graficznych smaczków
  • Odpowiedz