Aktywne Wpisy
maikeleleq +51
Jeżeli między mężczyznami i kobietami nie ma zasadniczych różnic, to dlaczego to mężczyźni rządzili światem przez 99% istnienia ludzkości? Tak się akurat zawsze składało przez przypadek?
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Chciałbym sprawić mamie, lvl 65, tablet po to, żeby rodzina mogła podrzucać jej zdjęcia i multimedia.
Mama jest zupełnie nieinternetowa i niekomputerowa.
Tak z rok temu zostawiłem jej leciwego ipada2 i pokazałem działanie aplikacji Zdjęcia, co szybko załapała i umie je oglądać, jest zachwycona, ale na tym tablecie nie działają już żadne inne aplikacje żeby zrobić krok dalej. Kłopotliwe też jest dodawanie nowych bo w rodzinie tylko ja mam urządzenia apple i na łatwo inni nie mogą dodawać czy przeglądać multimediów.
Czy jesteście w stanie polecić przyzwoity tablet, który będzie miał spory zapas mocy na komfortowe przeglądanie multimediów i będzie miał co najmniej 10 cali?
Oraz polecić apkę - dysk internetowy, w którym można gromadzić multimedia od wszystkich, może być jakoś rozsądnie płatne, z mocnym wskazaniem na prywatność?
#kiciochpyta #tablet #apple #samsung #xiaomi
Druga rzecz to w mojej opinii Zdjęcia Google mogą nie mieć wiele wspólnego z prywatnością :)
Co do dysku - tylko iCloud ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chcialbym wydawac milionów dukatów a spodziewam sie, ze w cenie ipada po prostu da sie ogarnac cos na androidzie?
Mi osobiscie najlepiej by pasowal ipad, ale pozostaje kilka osob androidowych z dziada pradziada - wiec raczej myslalem, ze po prostu dostosuje sie do nich;)