Wpis z mikrobloga

Właśnie ukończyłem RDR 2. Coś absolutnie wspaniałego - i piszę to jako ktoś, kto nie lubi westernów, nie interesuje się Dzikim Zachodem itd. Świetna i dojrzała fabuła, genialnie napisane postacie, przepiękny świat, który często skłaniał mnie do zatrzymania się i podziwiania widoków. Nie spodziewałem się, że jakaś gra może wzbudzić we mnie takie emocje. Trzeba się przyzwyczaić do powolnego tempa rozgrywki, które zdecydowanie nie wpisuje się w dzisiejsze trendy i pewnie nie każdemu to będzie pasować. Jeżeli ktoś szuka gry z solidną fabułą, to zdecydowanie polecam.
#rdr2 #gry #pc
morgon - Właśnie ukończyłem RDR 2. Coś absolutnie wspaniałego - i piszę to jako ktoś,...

źródło: comment_1616256131fjXdV335yWIUd6RCJz47LR.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
Trzeba się przyzwyczaić do powolnego tempa rozgrywki, które zdecydowanie nie wpisuje się w dzisiejsze trendy

@morgon: Dlatego jest świetna, w końcu coś co nie jest do "przebiegnięcia", a chociaż RDR2 jest inne od wielu współczesnych gier to gra i tak odniosła sukces. Ja czekam na 3 część, może wyjdzie w tej dekadzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jedyne co widzę to historia powstania gangu Dutcha.

@matwes: No i prawdopodobnie o tym będzie 3 część. Spotkanie Dutcha z Hosea, przygarnięcie Arthura i Johna, sporo fabuły można z tego stworzyć.
  • Odpowiedz
@matwes: jest jeszcze cały motyw z blackwater, który jest cały czas wspominany w dwójce, jeśli już powstanie trójka, a po sukcesie dwójki nie wierzę, że nie powstanie, to do tego wydarzenia będzie dążyła fabuła trójki
  • Odpowiedz