Aktywne Wpisy
plusbear +153
Korsir +30
Rozwaliłem sobie rękę i mam trochę więcej czasu na YouTuba.
Tak sobie włączyłem najnowszy odcinek #yanek i pewna rzecz wpadła mi w oczy.
Janek wiele razy zarzekał się, że na kanale nie ma spadku wyświetleń i film na mnie nie jest stworzony w celu ich podbicia.
Tak się składa, że dzisiaj pokazał wykres i jakoś dziwnym trafem wyświetlenia spadały jak równia pochyła. Do czasu pewnego filmu, po którym wybiły pionowo w górę.
Tak sobie włączyłem najnowszy odcinek #yanek i pewna rzecz wpadła mi w oczy.
Janek wiele razy zarzekał się, że na kanale nie ma spadku wyświetleń i film na mnie nie jest stworzony w celu ich podbicia.
Tak się składa, że dzisiaj pokazał wykres i jakoś dziwnym trafem wyświetlenia spadały jak równia pochyła. Do czasu pewnego filmu, po którym wybiły pionowo w górę.
Oferta ważna do 02.04. 00:59
#psprices #ps4 #ps5
Nie chciało mi się i zapisałem tak jak zawsze.
Jaki spam XD jeden wpis między trollami i ciągłymi pytaniami ile jest warte używane PS4 Slim to spam?
Ten bundle pojawił się dzisiaj, pojawił się w fajnej cenie to go wrzuciłem pod tag pod który wrzucam gry na promocji, tak jak zawsze.
P.S. Faktycznie mógłbyś dać chociaż w nawiasie, że ps plus
Chyba że miałeś na myśli Plusa ale nie każdy musiał je wtedy dodać i było to dawno
@rafalsky023: tak jak pisałem wyżej - od zawsze stosowałem jeden zapis, który jest chyba nawet wyjaśniony w opisie tagu i pierwszy raz ktoś