Aktywne Wpisy
Fajnopolacy mowia, ze nie wolno brac udzialu w #referendum. Ale jak zapytasz dlaczego, to jedyne co potrafia to wybelkotac ukazujaca niska inteligencje parafraze "bo w tvn byl EKSPERT i tak powiedzial".
Smieszy za kazdym razem, no ale czego oczekiwac od ludzi ktorzy od lat albo i dekad dobrowolnie ogladaja krasko i innych funkcjonariuszy xD
#bekazlewactwa #bekazpo #polityka
Smieszy za kazdym razem, no ale czego oczekiwac od ludzi ktorzy od lat albo i dekad dobrowolnie ogladaja krasko i innych funkcjonariuszy xD
#bekazlewactwa #bekazpo #polityka
DJBeton +198
Jak okleję ścianę, potem podmaluję taśmę na biało, pomaluję 1 warstwę farby właściwej, pomaluję 2 warstwę po wyschnięciu pierwszej i zerwę taśmę z jeszcze mokrej farby to będzie ok?
Powyższym sposobem zrobiłem tak z farbą Beckers i wyszło tragicznie XD Miejscami farba odchodziła płatami z taśmą- podłoże było dobrze przygotowane, winę zrzuciłem na to, że Beckers to farba lateksowa i wyszło jak wyszło.
Czy sposób, który opisałem zadziała przy farbie ceramicznej czy może lepiej 2x oklejać i zrywać taśmę między kolejnymi warstwami farby? help pls
#remont