Aktywne Wpisy
zloty_wkret +1494
- Ja to zrobie, zobaczycie.
- Ale co mireczku?
- Już tłumaczę.
Stworzę fejkowe konto na Tinderze z brzydkim murzynem, który będzie:
- brzydki,
- będzie miał ok. 170 cm wzrostu,
- Ale co mireczku?
- Już tłumaczę.
Stworzę fejkowe konto na Tinderze z brzydkim murzynem, który będzie:
- brzydki,
- będzie miał ok. 170 cm wzrostu,
JavierDaY +129
Moja różowa jest uzależniona od utrzymywania finansowo własnej matki, co źle wpływa na nasz związek i jest powodem kłótni. Jesteśmy ze sobą 7 lat. Jak z różową zaczynaliśmy wspólne życie (mieszkanie razem itd) to początkowo było wszystko fajnie, odkładaliśmy kase, żyliśmy na jakimś tam poziomie. Odłożyliśmy po 50 tys zł. Ja te pieniądze zainwestowałem w działkę, a różowa swoimi pieniędzmi opłaciła komornika matki...
Od swoich rodziców dostałem 100 tys zł na start i mieszkanie w tzw. "nowych blokach", różowa jedynie co może dostać od matki to długi na około 240 tys zł. Cały czas jej pomagamy finansowo, a to opłacamy rachunki, a to kupujemy ekogroszek, nawet takie bzdety jak zrobienie większych zakupów trzeba jej opłacić.
Matka różowej prowadzi firmę, która przynosi cały czas straty i dopłacamy do tego biznesu, ale to nie przeszkadza jej w afiszowaniu się na instagramie i kreowaniu jako "byzneswoman". Wszystko ma na kredyt, mieszkanie #!$%@? rzeczami, które są ułatwieniem życia, ale całkowicie zbędne, pokroju chociażby thermomixa, który też oczywiście jest na raty.
Matka
Od swoich rodziców dostałem 100 tys zł na start i mieszkanie w tzw. "nowych blokach", różowa jedynie co może dostać od matki to długi na około 240 tys zł. Cały czas jej pomagamy finansowo, a to opłacamy rachunki, a to kupujemy ekogroszek, nawet takie bzdety jak zrobienie większych zakupów trzeba jej opłacić.
Matka różowej prowadzi firmę, która przynosi cały czas straty i dopłacamy do tego biznesu, ale to nie przeszkadza jej w afiszowaniu się na instagramie i kreowaniu jako "byzneswoman". Wszystko ma na kredyt, mieszkanie #!$%@? rzeczami, które są ułatwieniem życia, ale całkowicie zbędne, pokroju chociażby thermomixa, który też oczywiście jest na raty.
Matka
( ಠ_ಠ)
Poza tym domyślam się, że te twoje zachodnie media to post na twiterze zalajkowamy przez 4 osoby xd
Osobiscie znam sporo gorszych fetyszy. Niech ludzie robią w łóżku co chcą jak im to sprawia przyjemność.
@Pierorzek: To nie fetysz, tylko rodzaj masochizmu.
Tutaj z braku kontroli. Cuckold może powstać gdy ktoś czuje brak kontroli i chce oszukać samego siebie, że ma kontrolę i "pozwala" na zdrady - dzięki tej przemianie z tragedii na (pozorną) kontrolę, niektórzy tacy osiągają przyjemność.
Są, oczywiście, również inne przyczyny powstawania cuckold-ów.
Zdecydowanie nie powinno się tego normalizować.
Ani ja, ani ty, ani nikt inny nie jest i być nie może jakimś królem, czy bogiem co traktuje ludzi jak cyferki i statystyki i jak mu się nie zgadzają to ma im przeciwdziałać.
Poza tym wymyślanie jakiś ideologii pod cuckoldstwo
@JustTheDude: Zdecydowanie nie powinno się tego normalizować.
Mówimy o przestrzeni publicznej.
Morderstwa na przykład nie powinno się normalizować, bo może się tyczyć ciebie, albo po prostu dotyczyć i krzywdzić innych ludzi.
To co ludzie sami sobie robią? Ani przeciwdziałać, ani wspomagać.
Walka z wiatrakami.
A są już akcje przedstawiania tego jako zwyczajna rzecz, śmianie się ze zwracania uwagi na występowanie tej patologii - np. Maciej Dąbrowski (z Dvpy), Gonciarz:
https://www.wykop.pl/wpis/55248889/tylko-zaraportuje-ze-warga-maciej-dabrowski-w-najn/
W czym taki trójkąt w łóżku jest gorszy od zwykłego trójkąta gdzie partner kobiety i drugi facet robią to jednocześnie?
Co za różnica czy pieprzą się jednocześnie czy jeden po drugim?
Skąd twoja potrzeba bronienia czegoś(mimo że nie jest atakowane) - nie wiem, ale się domyślam.
Also mem głupi bo Gargamel był w #!$%@?ę zazdrosny o Dianę
A tak ogólnie - nie wiem - o szkodliwości palenia też się czasem publicznie pisze...