Wpis z mikrobloga

Myslicie, ze znajdą wielu chętnych na #pep po 63zł?
Ja nie zamierzam oddawać. Ktoś się orientuje jaka to ta wartość godziwa okreslona przez fundy?
Patrząc na wykres to wczoraj już wielu wiedziało o podbitce wyceny skupu. Wolumen też był wyższy niż w poprzednich dniach.
#gielda
  • 9
  • Odpowiedz
@widmo82: ostatnio miały na świecie miejsce dwie transakcje farm wiatrowych. Zobacz z jaką ceną były sprzedawane. Pep powinien być wyceniany z ogromną premią jeżeli chodzi o perspektywy. Ta cena (63 zł), to żart
  • Odpowiedz
@widmo82: w związku z dwukrotnym przedłużaniem wezwania domyślam się, że PEP dogadał się z tymi fundami, które wydały oświadczenie dot. ceny 47 zł. Natomiast kluczem do rozgrywki są chińczycy posiadający 15%. Oni zawsze idą twardo i liczę na to, że nie oddadzą.
  • Odpowiedz
@bedoadoel: za mało. głupi byłem, ze nie wziąłem więcej jak było poniżej 50, troche dobrane w dniu przedłużenia skupu, ale wciąż pluje sobie w brodę, że mało
  • Odpowiedz
@bedoadoel: mniej wiecej w tym samym momencie pisalismy, ze to jest dobry papier, ja część miałem na stałe bo wierzyłem, ze pociąg ruszy a częścią kręciłem kółka.
  • Odpowiedz