No dobra. #konfederacja spróbujcie mnie przekonać że #bosak nie jest katotalibańskim szurowym dzbanem, zaś samo ugrupowanie - merytoryczną wolnorynkową opcją na opozycji. (która jest jednoczesnie w opozycji do "liberałów" wg krzysia ( ͡°͜ʖ͡°) ) Czas start.
P.S Wpis ponowiony z drobną edycją bo urażone dzbany poprzednim wpisem zamiast dyskutować pobiegły z płaczem do @Moderacja , a mode nKb robi dobrze krzysiowi po godzinach.
@chwed @Latarenko Screen nie ma znaczenia. @grubson234567: nie napisał, nic o screenie, bo prostu go załączył. A pisał o Bosaku i Konfie. Macie tutaj teze:
#konfederacja spróbujcie mnie przekonać że #bosak nie jest katotalibańskim szurowym dzbanem, zaś samo ugrupowanie - merytoryczną wolnorynkową opcją na opozycji. (która jest jednoczesnie w opozycji do "liberałów" wg krzysia ( ͡°͜ʖ͡°) ) Czas start.
@SirSherwood: Spoko, ale ja nie mam zamiaru w żaden sposób bawić się w obrońcę Bosaka. Zapytałem co ten screen ma w sobie katolibańskiego, skoro dołącza go do posta. OP jest jakiś uwsteczniony, że podpina losowe zrzuty fragmentów ekranu do swoich wypowiedzi?
@Latarenko: Sorka, ja nie lubie scatu. Ponownie, czytać nie potrafisz ¯\(ツ)_/¯ Nie mnie masz przekonać, ja po prostu tłumaczyłem teze, bo jej nie zrozumiałeś za pierwszym razem, i widze, że za drugim też nie. @chwed: ¯\(ツ)_/¯
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazszurow #polska
P.S Wpis ponowiony z drobną edycją bo urażone dzbany poprzednim wpisem zamiast dyskutować pobiegły z płaczem do @Moderacja , a mode nKb robi dobrze krzysiowi po godzinach.
Macie tutaj teze:
Przetłumaczę może.
Bosak = katotalibański szurowy
Komentarz usunięty przez moderatora
@chwed: ¯\(ツ)_/¯