Właśnie wracam z pierwszego #tatuaze i powiem wam, że zaczynam powoli rozumieć matki, które po jednym porodzie decydują się na kolejny mimo bólu, z jakim przyszło się im zmierzyć. Różnica jest taka, że ja po takim doświadczeniu będę mieć ładne ciało ozdobione kolejnymi wybranymi przez siebie wzorami, a nie rozwalone i zdeformowane przez ciążę i poród. ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
Właśnie wracam z pierwszego #tatuaze i powiem wam, że zaczynam powoli rozumieć matki, które po jednym porodzie decydują się na kolejny mimo bólu, z jakim przyszło się im zmierzyć
@egzorcist: Naprawdę robienie tatuażu aż tak cholernie boli, że można to porównać z porodem?
Różnica jest taka, że ja po takim doświadczeniu będę mieć ładne ciało ozdobione kolejnymi wybranymi przez siebie wzorami, a nie rozwalone i zdeformowane przez ciążę i poród. ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@egzorcist: twoje ciało z tatuażami będzie tak samo odpychające jak ciało madki po gówniakach
@Belmirka: Kobiety to masochistki, że dobrowolni się pchają w te wszystkie porody i macierzyństwa Niby instynky macierzyński wszystko usprawiedliwia i wynagradza, wątpie by wielogodzinny makabryczny ból jak jasna cholera wynagrodził mi jakiś tam instynkt.
Szukam adresu i telefonu do @Karakan2540 za podanie prawdziwych płacę 500. Jest z #wroclaw Siedzi na tagach #siatkowka i #famemma Jak ktos ma, zapraszam na priv, dogadamy szczegóły
Pozdrawiam wszystkich z tagów #antynatalizm #childfree i życzę miłej soboty!
Komentarz usunięty przez moderatora
@egzorcist: Naprawdę robienie tatuażu aż tak cholernie boli, że można to porównać z porodem?
@egzorcist: zdjęcie, bo nikt Ci nie uwierzy
@egzorcist: twoje ciało z tatuażami będzie tak samo odpychające jak ciało madki po gówniakach
Komentarz usunięty przez autora
@RocketQueen
To prawda, nie wiem co ludzie w tym widzą. Ja cenię sobie naturalność w urodzie kobiety. Tatuaż szpeci, jak jakiś bohomaz sprayem na elewacji.
Komentarz usunięty przez autora