Aktywne Wpisy
Lefty +50
co jest doktorku?
Odkąd tylko pamiętam nie lubiłam słodkich papryczek nadziewanych serem, ostre mogłam jeszcze zjeść, ale po słodkich to od razu odruch wymiotny. Pewnego dnia jednak, a był to 17 czerwca 2020 roku, miałam ogromną ochotę na owe papryczki i #!$%@?łam prawie całe dwa opakowania, w towarzystwie kanapki z szynką i keczupu. Następnego dnia chciałam spożyć dwie pozostałe papryczki, ale wszystko wróciło do normy i na sam ich widok miałam ochotę biec do kibla,
#laptopy
Według specyfikacji HP, ten model nie posiada dedykowanej karty graficznej w sobie.
Obejrzyj listę tu: #pustulkowelaptopy
https://www.pepper.pl/grupa/huawei-matebook
14 calowe ekrany w proporcji 3:2 są wyższe niż 15,6-calowe (Displaywars). Przy rozdzielczości 2160 x 1440 bez skalowania teoretycznie więcej pomieści na ekranie. Teoretycznie, bo lepiej skalowanie interfejsu 125% na takim używać, by nie było wszystko za małe.
Zawsze można podpiąć drugi i trzeci monitor. Ja w domu podpinam do drugiego monitora, łatwiej wszystko
@Szaman90: Ale potwierdzam że Legion 4800H jest bardzo szybki a ekran 144Hz z jasnością 300nitów jest super- nigdzy nie miałem i jestem zachwycony różnicą. Niestety z ładowarką waży 3kg więc już nie jest taki mobilny.
W Matebookach przeszkadzało mi tylko to że jest lutowany RAM, wiec w przyszłości nie da się rozbudować :(