Aktywne Wpisy
nilmerg +3
W sumie to dlaczego Rosja nie użyje atomu? Nie mówię o waleniu po miastach, ale małe ładunki w jakieś cele strategiczne, jakieś lotniska wojskowe czy coś takiego, i nie musi to być przecież duży kaliber bo te bomby mają różną siłę rażenia. Na pewno byłby to taki znak, że są gotowi na użycie atomu i zachęta do rozmów pokojowych na ich warunkach. Czy chodzi o strach przed tym, że po użyciu atomu
kto chce zdjecie mojego kotka to w komentarzu prosze dac znac
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka #bekazprawakow #neuropa
@DizzyEgg: Ja o tym wiem ale nie raz była tutaj tak nazywana.
@LukasRR: kto ci gada, że Jachira jest lewaczką? xD
Co kłamiesz? Przecież korwiniści głosowali PRZECIW. A narodowców walić prądem, ale chociaż Bosak też był przeciw
@sajnguri800: pis to lewactwo, tylko gorliwie się modlą
@OddajButa123: dyskurs w Polsce jest spieprzony. Są lewacy gospodarczy jak pis, lewica. Są też, choć to głupi podział, lewacy światopoglądowi - konflikt tradycja kontra progresywizm nie powinien być wiązany z lewą czy prawą stroną.
Ale to nie lewaki krzyczą że socjal jest zły tylko wolnorynkowcy. Tymczasem w niby wolnorynkowej partii 5 z 11 glosujących nie zajęło stanowiska.. Pytanie dlaczego skoro podobno wolnorynkowcy są przeciwko rozdawnictwu? A moze to znowu problem z tym, że wonorynkowcy nie mogą się dogadać z narodowcami?
To sytuacja dosyć mocno problemowa wizerunkowo pomimo, że "ZA" nikt nie głosował. Nie można stać okrakiem na barykadzie - jak jest głosowanie to trzeba zając jakieś stanowisko. Wstrzymanie się od głosu to zawsze porażka bez względu czy robi to lewica czy prawica. Brak sprzeciwu można odbierać jako przyzwolenie, a przynajmniej tak to
No i wolnorynkowcy byli przeciw.
#korwinisci XD