Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Obstawiacie, że ps5 pojawi się w sklepach w lutym czy w marcu ? Wszystkie gry z PS4 sprzedałem, konsola też już wystawiona, a nowego pleja brak. Szkoda że xkloc nie ma swoich dobrych exów. Tak to bym brał bo janusze z botami już mnie #!$%@?ą ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#ps5 #januszebiznesu
  • 9
  • Odpowiedz
@Dawid7352268: wszystkie te oferty były w bundlach gdzie jeden był po prostu nieopłacalny, a pozostałe dwa byłeś zmuszony kupić rzeczy, których nie potrzebujesz/nie chcesz. 20 minut to jednak bardzo mało na zakup, jak ktoś nie siedzi na grupkach/tagu/nie odświeża sklepów to nie miał szans kupić konsoli
  • Odpowiedz
  • 0
@asap_shazzy: wymieniłby ale co z tego skoro valhalla jest w sklepach online za 170 zl a demonek bez ataku z gory czy innych kombinacji ciosów dawali w zestawie za cene w sumie 350 zl
  • Odpowiedz
@YouShallNotPass: Pewnie jeszcze będzie jakiś rzut z ME. Później znowu rezerwacja na Luty ale patrząc w jakim tempie schodza budnle to nie napalałbym się. Możesz zawsze poszukać używki XSX, ograć gearsy, ori, coś z gamepassa i do PS5 wrócić za 3 miesiące/pół roku odsprzedając XSX za tyle co go obecnie kupiłeś. Widziałem już oferty na XSX za 1800 zł na olx.
  • Odpowiedz
  • 1
@13gugu13: Niby tak ale nie widzi mi sie to. Jak bym mial brac XSX to juz na stale. Wytrzymam do marca, potem najwyzej podziekuje sony. Xbox ma fajnego game passa, wsteczna kompatybilnosc no ale zal mi exów, szczególnie GoT 2
  • Odpowiedz
@YouShallNotPass: A dlaczego musi być na stałe? Jak sprzedasz PS4 to wtedy możesz rozważać opcję ale jeśli grasz na płytach to jest to opcja do rozwarzenia. Fakt że ex-ów z ps będzie ci pewnie brakować ale z gamepassem pewnie znajdziesz wiele innych ciekawych gier na które byś nie wydał kasy. A jak sie nie spodoba to zawsze mozna wrócić na łono Sony.
  • Odpowiedz