Aktywne Wpisy
Dalamar +126
Chryste jaka ona musi być płodna
#plodnajulka #lekkoatletyka #ladnapani #prokuratorboners #buziaboners #brzuchboners #wszystkoboners #anastazjakus #szaramyszkadlaanonka
#plodnajulka #lekkoatletyka #ladnapani #prokuratorboners #buziaboners #brzuchboners #wszystkoboners #anastazjakus #szaramyszkadlaanonka
Docent_Jan_Mula +198
Nawracanie prowincji polega na budowaniu kościołów i wsadzeniu do miasta/zamku księdza?
Kupca stawiać w prowincji, czy na konkretnym produkcie (na mapie świata)?
#medieval2totalwar #medieval2 #totalwar
Dla mnie zawsze wyglądała dobrze.
Mniej więcej, z tym że ksiądz może być w terenie.
Kupca stawiaj na produkcie, ewentualnie przejmuj innych kupców. Z księżmi nie pamiętam, ale raczej na prowincji, ale to nie ma raczej znaczenia.
@CralencSeedorf: highfive
Jak koledzy wyżej pisali. Kupiec na surowcu ew. Przejmować innych kupców.
Księży najlepiej trzymać masa na prowincji granicznej i w razie wojny z innowierca robić im najazd religijny ;)
Co do grafiki to czekam na ss, ale o ile Oamietam Medek nie wyglądał najgorzej
maksymalne ustawienia graficzne. Niezależnie od rozdzielczości efekt praktycznie taki sam. Nie wiem, czy na mniejszej nie jest lepiej tu jest: 1366x768 - tak w grze i ekran w laptopie.
Tu to samo co wyżej, ale w rozdzielczości 1024x768 -czyli najmniejsza możliwa w grze.
Jak mówisz, że normalnie, to się rozczarowałem, bo Rome I wydaje mi się o niebo lepszy.
Oreintujecie się, czy jest mod na usunięcie buntowników? Nie lubię biegać po mapie ( ͡° ͜ʖ ͡°).