Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +81
Trochę się zastanawiałam, czy opisać tu swoje traumy, ale zdecydowałam, póki co, że to zrobię. Chociaż nie sądzę, żebyście byli dobrym audytorium. Będzie długie.
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Bo wiecie, głupio by było, gdyby Lu zrobił/zrobiła (sorry, nie wiem jaki ma zaimek, naprawdę) z siebie przerażoną ofiarę prawicowego terroryzmu, opisał/opisała swoją traumę, Stop Bzdurom zebrało kasę ze zrzutek, a potem by się okazało, że to wszystko nieprawda.
#stopbzdurom #bekazlewactwa #lgbt #neuropa #pytanie #lustopbzdurom
Aż chciałoby się powiedzieć, że tak naprawdę macie całą tą sprawę w dupie i robicie sobie zwykle żebro plusy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nieprzyjazny_Ziemniak: Od weryfikacji to jest policja. Zarząd transportu miejskiego w Warszawie umywa ręce nie pokazując nagrania , a bestia która wepchnęła LU pod tramwaj nadal chodzi po ulicy. Obyś Ty lub ktoś Twój bliski nie był ofiarą.
https://www.donald.pl/artykuly/BEEUpmP9/ztm-o-sprawie-wepchniecia-pod-tramwaj-aktywistki-nie-ma-danych-o-takim-zdarzeniu
"...zostały sprawdzone raporty z tego dnia, które nie potwierdziły żadnego zatrzymania mogącego wynikać z opisanej sytuacji."
Ludzie chcą równego traktowania osób nonbinary, które są zagrożone przez terroryzm skrajnie prawicowych tramwajów i uświadamiają o tym ludzi takimi wpisami. A ty atakujesz ich, pewnie jesteś zaściankowym i nietolerancyjnym kucem-kryptoqueerfobem, prawaku z podlasia.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ty trollujesz chyba gościu xDDDDD
Też tak myślę, eh..te wstrętne faszystowskie tramwaje