Wpis z mikrobloga

Operacja „pluszowy kucyk” zakończyła się sukcesem. Na dobry początek, dostałem w swoje ręce Dashie — od dziś przy mnie, będzie mi towarzyszyć w codziennej podróży przez internet. Od razu poprawił się mój nastrój i raczej nie mogłem sobie lepszego prezentu sprawić...
Chcę więcej i będzie więcej, a jak ktoś ma jakieś wątpliwości czy powinien mieć pluszowego kucyka, to jak najbardziej polecam.

@karoryfe #mlp #mylittlepony #kucyki
ayasecon - Operacja „pluszowy kucyk” zakończyła się sukcesem. Na dobry początek, dost...

źródło: comment_1610030645q6hJBhrw5NxgC9KzwYXuTg.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@ayasecon: Cieszę się że jesteś zadowolony, mówiłem że warto :3
A jakbyś kiedyś zamawiał skądś gdzie będą mieli AJ albo Trixie z 4DE to możesz się odezwać, może bym się dołączył :)
  • Odpowiedz
  • 2
@ayasecon: Trixie jeszcze przemyślę bo nie wiem czy budżet pozwoli, ale na komiksy od Shino to bym się skusił :D Jakbyś miał zamawiać i chciał podzielić koszty wysyłki to daj znać na pw, dogadamy się :)
  • Odpowiedz
@Rain_: EJ, ja tam po prostu opcji nie wykluczam. Najpierw bym jednak się skupił na life size Lunie czy Twilight, jak już bym szukał coś większego...

• Odpowiedz
  • 3
@cinek100: To jest oficjalny pluszak. Ma metkę i logo mlp na kopytku. Tylko że nie produkowany najniższym kosztem masowo przez Hasbro, a przez firmę zewnętrzną na licencji. No i z tego co kojarzę były do kupienia tylko online, bo były robione głównie pod bronych i kolekcjonerów, a nie dla dzieciaków. I dobrze :)
  • Odpowiedz