Wpis z mikrobloga

Chcieliście mnie zniszczyć, ale się wam nie udało.
Widząc jak zaszczuwani są kolejni komuniści, postanowiłem wrócić.
Widząc jak wielu rasistów porównuje BLM do zamachu stanu postanowiłem wrócić.
Widząc jak neuropa upada pod rządami kapitalistów postanowiłem wrócić.

Chciałbym w tym wpisie pochylić się nad tematem rasizmu wobec Afroamerykanów na całym świecie.
Zaczynając od sprawy która łączy większość polaków - program 500+ jest zły i należy go zmienić. Chcę zaproponować, aby pomoc 500+ w Polsce ograniczyć do ludzi ubogich. Po takim ograniczeniu zostaje 18 000 000 000 pieniędzy (18 miliardów pieniędzy) rocznie które można wydać na szczytny cel. Jak wszyscy wiecie, razem z @SiemaWaliszKonia lecimy w tym roku do USA z misją dyplomatyczną. Opcje są dwie i chciałbym, abyście wybrali jedną w ankiecie oraz przedstawili swoją opinię w komentarzu.

OPCJA NR 1 - WSPARCIE NA MIEJSCU:
Przekazanie tych pieniędzy społeczności Afroamerykanów w USA. Jako antykapitalista uważam że pomoc powinna dotyczyć niezamożnych rodzin, lecz nie chcąc aby te kryterium zostało uznane za rasistowskie myślę, że dobrym pomysłem byłaby wypłata takich środków również rodzinom zamożnym na ich wniosek - w ramach reparacji za rasizm oraz wyzysk. Ta opcja jest dosyć łatwa do zrealizowania.

OPCJA NR 2 - ZJEDNOCZENIE POLSKI:
Opcja ta zakłada że polskie populistyczne prawactwo zamieszkujące ścianę wschodnią (podparkacie, lubelszczyzna, podlasie) zostałoby przesiedlone do USA. Ci polacy mieszkaliby tam w ośrodkach razem z wyborcami Trumpa. Jednocześnie zaprosilibyśmy Afroamerykanów z całego świata których dotknął problem rasizmu do naszego pięknego kraju. Oto wybrane korzyści przy tej opcji:
1. Jednolita Polska - brak podziału na Polskę A i B.
2. Wyższe PKB wschodnich województw, a co za tym idzie całego kraju.
3. Rozwiązany problem wysokiego analfabetyzmu pośród polaków mieszkających w Polsce B.

Zapraszam do zaopiniowania projektu oraz do zadawania właściwych pytań. Zaznaczam że rasistowskie, obraźliwe komentarze kapitalistów będą usuwane.

Chciałbym zaproponować obserwowanie nowego tagu #saintsirgeorgefloyd który tworzymy razem z @SiemaWaliszKonia po przykrej sytuacji kiedy musiałem zniknąć po zaszczuciu przez frakcję kapitaistów z #neuropa.

#antykapitalizm #neuropa #bekazprawakow #saintsirgeorgefloyd
Pobierz
źródło: comment_1610014809PnNEBqGw4jMWbw1e7QLtCv.jpg

Która opcja lepsza

• 1 - WSPARCIE NA MIEJSCU 24.1% (7)
  • 2 - ZJEDNOCZENIE POLSKI 75.9% (22)

Oddanych głosów: 29

• 34
asizmu do naszego pięknego kraju. Oto wybrane korzyści przy tej opcji:

1. Jednolita Polska - brak podziału na Polskę A i B.

@obszarnik:
jo dupia po przeczytaniu tego bede musial to z godzine rozchodzic

jaki cringe
po przeczytaniu tego bede musial to z godzine rozchodzic

@obszarnik:
Po pierwsze z misja dymplomatyczna to mozesz sie ewentualnie wybrać do maka i probować ich przekonać że te nowe rurki papierowe sa "watpliwej jakości"

Cały post wygląda na zarzutke przedszkolaka
@obszarnik:
mozesz mnie nawet nazwać kosmita - szufladkowanie ludzi najlepiej co niektorym wychodzi
- biały vs czarny
- lewo vs prawa

banda skłuconych pseudo intelektualistów

Jak ty naprawde wierzysz w to co napisałeś to masz jakies urojenia i zaczałbym od psychatry.