Wpis z mikrobloga

Pamięta ktoś, jak wgl doszło do pierwszej walki Wiewióra z Hassanem? Wiewiór wyśmiał umiejętności Hassiego czy coś takiego?
#famemma
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Remi233: dokładnie, warto wspomnieć że ponoć zrobił to dlatego, bo #!$%@? Wiewiór wyśmiewał umiejętności Hassana na Fame House.

Choć wszyscy wiemy, że po prostu Hassan chciał podczepić się pod uciekający pociąg z fejmem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@GetTheVibe: Wiewior #!$%@? na Fame House wysmiał Polaka, mowiac, ze to pozer i jest umowiona godzina 18 na wazeniu to masz byc o 18 a nie jak Polak sie spozniac i jeszcze brac sobie jakichs debili do tego z koszulkami ,,Team Polak''.
Za te slowa Polak sie obrazil i powiedzial, ze Wiewior obrazal mu ziomeczkow.
  • Odpowiedz
@Remi233: Dlaczego ja to teraz zobaczyłem? xD
Nieźle tam te całe Polaczkowe towarzystwo Wiewiór wyjaśnił ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A najśmieszniejsze jest to, że potem Wiewiór 2x pokonał przydupasa Polaka - a następnie w K1 zniszczył gościa, co 2 miesiące wcześniej zrobił Polakowi KO życia xD
  • Odpowiedz
@Back_Space: Ja też tego nie widziałem, ale jak @d3cybelek napisał o tym to aż wyszukałem na yt "wiewiór fame house polak" i na drugim miejscu ukazało się to cudo haha

Myślę, że Wiewiór gdyby zmienił styl życia to mógłby walczyć zawodowo. Jak na warunki fame'u jest niezłym kotem
  • Odpowiedz
@Remi233: bez przesady xD
w wadze 77 są takie postacie jak Roberto Soldic czy Borys youtuber Mańskowski, ktorzy by Wiewiorowi w tym octagonie dali takie ojcowskie lanie i z placzem do domu
  • Odpowiedz