@Kitaz: najlepiej chyba na multi (tej płatnej wersji). Kiedyś dużo osób expiło bronie latając cały czas helikopterem i robiąc misje w których musisz dotrzeć do sklepu na czas. Przy każdej ukończonej misji coraz więcej expa dostajesz do broni, którą trzymasz w ręku. Nie wiem czy to nadal działa, pewnie tak.
@Ekspert_magii_powietrza Mam cold wara, ale gra jest takim ścierwem w porównaniu do mw, że szkoda w ogóle o tym wspominać. Zacząłem to robić, nudne #!$%@?, ale wolę już to aniżeli grać w cold wara.
@Testomyszon no to prawda, brakuje takiego shoot hause lub shipmentu, nawet z tych map 24/7 nie idzie wyexpić, mimo dobrych statystyk wbijam max 2/3 lvl broni, no i w sumie grałbym dalej ale ta gierka jest po prostu odrażająca
@Kitaz: najszybszy sposób jest taki: odpalasz plunder, bierzesz supply run, zabijasz się termitem, spadasz na sklep, zabijasz się termitem, bierzesz następny itd. zero stresu, że ktoś ci zniszczy helikopter, da się dolecieć do każdego sklepu spadając z nieba
@kupaarbuza @Testomyszon @Arekt Pany, ten pomysł jest mega, w trzy osoby przy dobrym zgraniu idzie wbić po 4/5lvl, co normalnie jest niemożliwe. Fajniusio.
#coldwar #cod #warzone
tutaj pan tłumaczy
Mam cold wara, ale gra jest takim ścierwem w porównaniu do mw, że szkoda w ogóle o tym wspominać. Zacząłem to robić, nudne #!$%@?, ale wolę już to aniżeli grać w cold wara.
@Testomyszon
@Arekt
Pany, ten pomysł jest mega, w trzy osoby przy dobrym zgraniu idzie wbić po 4/5lvl, co normalnie jest niemożliwe. Fajniusio.