@snickers111a: a wywala się? Serio pytam. Mam te 20 godzin i wypłaszczyło mi się kilka razy, ale to był wynik zbyt mocnego oc na pamięciach. Od jakichś 10 godzin jest ok.
@BoJaProszePaniMamTuPrimasorta @CreativePL Ja sam mam taką relację z CP2077 na zasadzie "jeśli nie możesz mnie znieść kiedy jestem najgorsza..." Jednego dnia odpalam i cały dzień bez problemu, drugiego czarne ekrany co 10 min, krzaki, dropy, wyższe temperatury na CPU/GPU, a wszystko tak samo xD
@BoJaProszePaniMamTuPrimasorta na konsoli to jest crash fiesta. Gra zapisuję się automatycznie? Crash. Wchodzisz w zakręt? Crash. Telefon dzwoni? Crash. I gram na next genie.
@BoJaProszePaniMamTuPrimasorta: Powiem tak 30h+ i gra wywaliła się 2 razy. Raz przez OC pamięci, raz była zminimalizowana więc jej nie winię. Pewnie konsolowcy mają większe problemy bo tam gra potrafi się przyciąć przy bardziej dynamicznej akcji.
źródło: comment_1608440832U9pz6Knnz8vEPlh8IrJAXH.jpg
Pobierz@CreativePL
Ja sam mam taką relację z CP2077 na zasadzie "jeśli nie możesz mnie znieść kiedy jestem najgorsza..."
Jednego dnia odpalam i cały dzień bez problemu, drugiego czarne ekrany co 10 min, krzaki, dropy, wyższe temperatury na CPU/GPU, a wszystko tak samo xD
A powinno 0 razy