@wilku88: Oho, odezwał się cywilizowany wykopek, który sam dowartościowuje się oglądając umysłowo chorych i niepełnosprawnych ludzi w telewizji, do tego tasujesz frędzla do stóp, serio gościu, ty chcesz mi jakieś racje przedstawiać? A o #!$%@? menadżera do hr jak się pracuje dwa dni to nawet nie będę pisać, powodzenia ogólnie. Można i będę walić w łeb każdego kto mi zajdzie za skórę :D
A o #!$%@? menadżera do hr jak się pracuje dwa dni to nawet nie będę pisać
i jeszcze raz - co ty #!$%@??
Miarą człowieczeństwa jest kontrolowanie swoich instynktów i impulsów. Jak ktoś zrobi coś co ci się nie podoba, a w tobie już się włącza tryb #!$%@? i komus grozisz, że tu jest panem, ale na ulicy
@jajecznapasta I prawidłowo zrobił. Też bym tak postąpił. Jeśli ci się cokolwiek nie podoba w sposobie zarządzania, to podbij bezspośrednio w pracy i w cztery oczy przedstaw konstruktywną krytykę i zaproponuj rozwiązanie sytuacji. Ale ty wybrałeś opcję tchórzliwej, bezmózgiej ameby z jakimś tekstem prosto z rapowego podzienia, to co się dziwić xD Chwasty trzeba wyrywać z korzeniami i to jak najszybciej, żeby się nie rozprzestrzeniły po całym polu.
@somskia: Oczywiście że nie może, to samo się tyczy policjanta. Czekasz grzecznie aż zdejmie mundur i wtedy go bijesz, nie wsadzą cię za pobicie policjanta
@jajecznapasta skoro z ciebie taki kox zawadiaka, to nie nadajesz się kompletnie do pracy z cywilizowanymi ludźmi. Co najwyżej w kamieniołomach przykuty do kuli z podobnymi tobie oszołomami. Pozdrowionka. Obyś nakierował swoje życie na odpowiedni tor.
@JanStanislavOdbyt: jestem na tyle inteligentny ze potrafię panować nad swoimi emocjami, pracuje sam dla siebie ;), przygoda o której pisze miala miejsce 6 lat temu jak zaczynałem swoją pierwsza prace :D
A o #!$%@? menadżera do hr jak się pracuje dwa dni to nawet nie będę pisać, powodzenia ogólnie.
Można i będę walić w łeb każdego kto mi zajdzie za skórę :D
@jajecznapasta: Co ty #!$%@? Sebku?
i jeszcze raz - co ty #!$%@??
Miarą człowieczeństwa jest kontrolowanie swoich instynktów i impulsów. Jak ktoś zrobi coś co ci się nie podoba, a w tobie już się włącza tryb #!$%@? i komus grozisz, że tu jest panem, ale na ulicy
Komentarz usunięty przez moderatora
Co za podczłowiek (╯︵╰,)
A tak na serio to ciekawa sprawa. Zwolnić niby może ale czy dyscyplinarnie?