Aktywne Wpisy
girldoma +294
Mc_Gnoyek +787
Mirki, proszę was o pomoc.
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Mojej rozowej wlasnie ktos zrobil wlam na FB. Dostala powiadomienie o nowym logowaniu z Warszawy, zmienila haslo, po czym ktos rowniez zmienil haslo i wywalil ja z jej wlasnego konta.
Wyglada na to ze utracila dostep do skrzynki mailwej przypsianej do konta na FB. FB ma funkcje zgloszenia takiej kradziezy, ale po wpisaniu nr. tel. albo po adresie email pokazuje sie komunikat, ze nie znaleziono konta przypisanego do tych danych - chyba ktos 'przekierowal' juz konto na inne dane..
Co mozna zrobic w tej sprawie, zeby odzysakc konto? w najgorszym wypadku usunac, zeby nikt niepowolany nie wpadl w dane ktore sie tam znajduja w konwersacjach.
Bede wdzieczny za pomoc!
#facebook #kiciochpyta
@bartpl: Jak mam usunac jak ktos przejal dostep do konta email i fb i zmienil nr tel przypisany do konta? :( Pod jej starym nr sie nie pokazuje zadne konto.
Końcowo w zgłoszeniu podałem maila działającego i musiałem jeszcze zdjęcie paszportu niestety przesłać, w dodatku z nadgorliwości zrobiłem to dwa razy.
Powodzenia