Wpis z mikrobloga

@atteint: a co tam w tych kapsułkach się przechowuje? Nie to, żebym wpychał nos w nie swoje sprawy, to raczej z ciekawości, no i po części też żeby kontrole obywatelską przeprowadzić.
  • Odpowiedz
@Hissis: różeniec górski. taka turbo soft legalna amfetamina. dodaje energii, usprawnia myślenie, ponoc zapewnia lepszy humor. no feta w wersji soft.

z zalet jeszcze nadmienię, że zmniejsza stres oksydacyjny, który często pogłębiają stymulanty, także niejako chroni mózg.

• Odpowiedz
@atteint: a no u mnie to wiadomo, powolutku, na spokojnie, monotonia i szarość zwykłego dnia, depresja, przygnębienie, ból istnienia, trzeźwość, szacunek do bliźnich, wiara w bozie, no tak jak zawsze po prostu jakoś staram się ewangelizować społeczeństwo, przypominać o roli jaką Jezus odegrał, aby nam wszystkim żyło się lepiej. No tak jak mówiłem, monotonia.
  • Odpowiedz
@Hissis: gdyby ta dobra i właściwa droga była łatwa, to byle leszcz by nią podążał. (nie)stety tak nie jest. sam papież Polak się o tym ostatnio przekonuje.

to co się staram przekazać, to właśnie to, że szanuję, iż tak niełatwą drogę obrałeś. szczególnie zdając sobie sprawę, że żadnej nagrody, poza komentarzem na wykopie nie ma. końca drogi też nie ma.

• Odpowiedz
@atteint: Ja #!$%@? zielonego pojęcia nie mam xD O ile szalik monaru fajna sprawa, i pewnie jak będę miał okazję to pozyskam taki sobie, bo mi się podoba, to uważam, że pedofili powinno się wieszać na szubienicy w centrum miasta, a nie w ramce na ścianie. A te liczby to nie wiem, może średnia tygodniowa liczba ofiar? w sumie nie interesuje mnie to nawet aż tak
  • Odpowiedz
@atteint: ja to przynajmniej jak się #!$%@?ę, to za swoje się #!$%@?ę.
Bo jak sobie coś przywłaszczę, czy ukradnę, to jest moje, nie? W sensie tak kierując się tylko powierzchownym stanem rzeczywistym mając na względzie aktualne posiadanie. Bo po co tam historyczne jakieś rany rozdrapywać zawsze, jak mam milion złotych, to znaczy, że mam milion złotych, a nie żeby #!$%@?ć, że te banknoty zostały wyprodukowane w narodowym banku polskim i całą
  • Odpowiedz
@Hissis: #!$%@?, mnie to zawsze jakiś szczegół musi zaciekawić na tyle, że gubię obraz całokształtu. tak samo mam z tym 13 i 12 teraz. może w tamtym ośrodku liczą tylko do 3? w sensie znają tylko cyfry 1, 2 i 3?
może to faktycznie liczba ofiar tego tygodnia. ale to w takim układzie nie wiedzą czy 12, czy 13? że niby ktoś tam ciągle jeszcze walczy?

jaka odpowiedź by nie była,
atteint - @Hissis: #!$%@?, mnie to zawsze jakiś szczegół musi zaciekawić na tyle, że ...

źródło: comment_1607655823Vw62927xR8Vih3uqkSkj5I.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Bo jak sobie coś przywłaszczę, czy ukradnę, to jest moje, nie?

@Hissis: nie mam dużego doświadczenia w tej dziedzinie, ale wydaje mi się, że tak to właśnie działa. tak logicznie myśląc, to sam fakt, że uznam coś za swoje czyni to moim. jedynym problemem może być egzekwowanie swojego prawa. ( )

tak z takich oczywistych protipów, to wiem też, że moja ręka przestaje być moją ręką,
  • Odpowiedz
@Hissis: aż kusi, żeby skasować tamten komentarz z fotką usuwając dowody błazenady. ale zostawię go, żeby mi przypominał o dniu, w którym poległem.
  • Odpowiedz
@atteint: Ta, serio, sprawdź se w google grafika czy coś, ja chyba nawet kiedyś też to wrzucałem na wykop XD
Nie kasuj, zawsze jest się trochę błaznem xD
Co jest złego w byciu błaznem? Ruchanie królowej?
Dla kogo ruchanie królowej jest złe, poza królem?
Niby mówi się nawet 'nie rżnij głupa', ale ja uważam, że jestem wolnym człowiekiem i mam prawo rżnąć tak samo inteligenta, głupa, jak i królową.
  • Odpowiedz