Aktywne Wpisy
ZdrowaPianka_pl +132
Kochane Mirki i Mirabelki!
Mamy tu fanów piwa bezalkoholowego i piłki nożnej? Zaczyna się EURO, piękny czas dla kibiców, nie zawsze korzystny dla Polaków, ale na pewno są kraje, które będą cieszyć się z sukcesów swojej drużyny. Obyśmy również mieli ku temu powody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji tego wyjątkowego czasu postanowiliśmy zrobić kolejne #rozdajo! Tym razem mamy dla Was 3 vouchery po 50 zł do
Mamy tu fanów piwa bezalkoholowego i piłki nożnej? Zaczyna się EURO, piękny czas dla kibiców, nie zawsze korzystny dla Polaków, ale na pewno są kraje, które będą cieszyć się z sukcesów swojej drużyny. Obyśmy również mieli ku temu powody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji tego wyjątkowego czasu postanowiliśmy zrobić kolejne #rozdajo! Tym razem mamy dla Was 3 vouchery po 50 zł do
PiccoloColo +221
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mówię nie takim praktykom!!!
Wykop wolny od używek
@Paula_pi: ja to słów nie mam na tych co promują takie zachowania. obrzydliwie obrzydliwi obrzydliwcy.
z zalet jeszcze nadmienię, że zmniejsza stres oksydacyjny, który często pogłębiają stymulanty, także niejako chroni mózg.
to co się staram przekazać, to właśnie to, że szanuję, iż tak niełatwą drogę obrałeś. szczególnie zdając sobie sprawę, że żadnej nagrody, poza komentarzem na wykopie nie ma. końca drogi też nie ma.
Bo jak sobie coś przywłaszczę, czy ukradnę, to jest moje, nie? W sensie tak kierując się tylko powierzchownym stanem rzeczywistym mając na względzie aktualne posiadanie. Bo po co tam historyczne jakieś rany rozdrapywać zawsze, jak mam milion złotych, to znaczy, że mam milion złotych, a nie żeby #!$%@?ć, że te banknoty zostały wyprodukowane w narodowym banku polskim i całą
może to faktycznie liczba ofiar tego tygodnia. ale to w takim układzie nie wiedzą czy 12, czy 13? że niby ktoś tam ciągle jeszcze walczy?
jaka odpowiedź by nie była,
@Hissis: nie mam dużego doświadczenia w tej dziedzinie, ale wydaje mi się, że tak to właśnie działa. tak logicznie myśląc, to sam fakt, że uznam coś za swoje czyni to moim. jedynym problemem może być egzekwowanie swojego prawa. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
tak z takich oczywistych protipów, to wiem też, że moja ręka przestaje być moją ręką,
Nie kasuj, zawsze jest się trochę błaznem xD
Co jest złego w byciu błaznem? Ruchanie królowej?
Dla kogo ruchanie królowej jest złe, poza królem?
Niby mówi się nawet 'nie rżnij głupa', ale ja uważam, że jestem wolnym człowiekiem i mam prawo rżnąć tak samo inteligenta, głupa, jak i królową.