Aktywne Wpisy

Dołącz do naszej akcji #jesteswygrywem - załóż konto GOmobile i odbierz 50 zł w
evoucherach w #zabka po spełnieniu warunków konkursu.
Dodatkowo, zarejestruj się i po prostu robiąc zakupy możesz brać udział w loterii,
codziennie możesz wygrać 500 zł, a w finale akcji - 500 000 zł!
Wrzuć historię swojego #wygryw pod tagiem #jesteswygrywem i pokaż coś, z czego
jesteś dumny! Czekamy na posty, zdjęcia i Twoje #chwalesie
Nagrody dzienne, tygodniowe i
evoucherach w #zabka po spełnieniu warunków konkursu.
Dodatkowo, zarejestruj się i po prostu robiąc zakupy możesz brać udział w loterii,
codziennie możesz wygrać 500 zł, a w finale akcji - 500 000 zł!
Wrzuć historię swojego #wygryw pod tagiem #jesteswygrywem i pokaż coś, z czego
jesteś dumny! Czekamy na posty, zdjęcia i Twoje #chwalesie
Nagrody dzienne, tygodniowe i

LuckyStrike +52
Zabrałem swoją chińska żonę do Polski. Ogólnie wstyd i zażenowanie. Stwierdziła że w #polska jest jak 30 lat temu w #chiny tzn. zacofanie, nie ma normalnych dróg, ogólnie brak transportu i połączeń miedzy miastami. Nie mogła się powstrzymać od śmiechu jak zobaczyła EN57 na stacji w #katowice gdzie napadli ją żule jak zostawiłem ją samą na dosłownie dwie minuty (plus inne atrakcje jak jedyna ubikacja na cały dworzec i to płatna, niedziałające

przenoszą się z 2 na 1 program ale z godzinną przerwą bo na 1 musi być studio po skokach narciarskich czyli goście będą gadać przez godzinę
a snooker na żywo to nie ważne i ch*
a co na 2? powtórka piłki ręcznej
no co za jełopy
#snooker
i coraz częściej się przekonuję że ES chce promować swojego playera, tylko robi to w nieudolny sposób
a mi nie starczy kasy na te wszystkie playery
inna sprawa, że chcę włączyć tv - 5 sekund to zajmuje
natomiast player wymaga pc/laptopa, z małym monitorem który podpinam pod tv więc mam dwa urządzenia działające a nie jedno
ehhh #!$%@? nie chce mi się tego ogarniać
na inne systemy to nie mam pojęcia
#!$%@? się przeprowadzam za kilka miesięcy to sobie kupię może coś lepszego i wtedy zaszaleję i kupię tego #!$%@? playera
xD
@Zbychoo: polityka ES nadal jest poprawna, to Polacy wchodzą w dupnym momencie z polskim oknem, w sygnale international obstawiam, że dalej snooker puszczają live, czy to na ES1 zamiast studia skoków, czy na ES2 zamiast ręcznej
więc wolę lapka bo przy okazji jeszcze sobie włączę drugie okno z mikroblogiem na wykopie xD
player ES
ipla
hbo
netflix
amazon
hulu
disney
i nie wiadomo co jeszcze