Wpis z mikrobloga

@ZygmuntZygmuntowski: już o tym kiedyś rozmawialiśmy
i coraz częściej się przekonuję że ES chce promować swojego playera, tylko robi to w nieudolny sposób
a mi nie starczy kasy na te wszystkie playery
inna sprawa, że chcę włączyć tv - 5 sekund to zajmuje
natomiast player wymaga pc/laptopa, z małym monitorem który podpinam pod tv więc mam dwa urządzenia działające a nie jedno
ehhh #!$%@? nie chce mi się tego ogarniać
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@notdot: możesz kupić jakiś mibox i na tym odpalać. Ale faktycznie kiedyś nawet RJ&PK wspominali wielokrotnie, że ES ma politykę puszczania transmisji live z pierwszeństwem wobec powtórek. I faktycznie tak było, w sytuacji jak dziś transmisja była przedłużana i przepraszali fanów tego drugiego sportu. A teraz polityka odwrotna kompletnie...
@notdot: no i elegancko, możesz przyinwestować w miboxa jak kolega wyżej mówi, 2 stówki a zakup nieziemski jak masz TV niesmart, albo nawet i smart, ale bez androida, mam - polecam xD
@Zbychoo: polityka ES nadal jest poprawna, to Polacy wchodzą w dupnym momencie z polskim oknem, w sygnale international obstawiam, że dalej snooker puszczają live, czy to na ES1 zamiast studia skoków, czy na ES2 zamiast ręcznej
@Zbychoo: nie rozumiem po co mi mibox, przecież to będzie działało tak jak bym lapka podpinał przez hdmi do tv
więc wolę lapka bo przy okazji jeszcze sobie włączę drugie okno z mikroblogiem na wykopie xD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@notdot: no generalnie tak, z dokładnością do tego, że są na to dedykowane aplikacje i nie musisz się bawić w podłączanie laptopa, więc jest wygodniej
@Zbychoo: ok, ale za chwilę się okaże że musisz kupić 15 playerów i wydać jeszcze więcej kasy zeby obejrzeć tu snookera, tam tenis, jeszcze gdzieś jakiś film
player ES
ipla
hbo
netflix
amazon
hulu
disney
i nie wiadomo co jeszcze