Wpis z mikrobloga

@adam2a: Teraz mamy po prostu festiwal fikołków aby umniejszać wagę uczestnictwa prawakich przedstawicieli na gejowskiej orgii, zamiast powiedzieć "ok, zdarzyło się, zawinił i nie popieramy tego" tak mamy "a lewacy robią to każdego dnia, u lewaków to norma itd"
  • Odpowiedz
@adam2a: to, kapieni zupa i prażona kupa to najbardziej bezbekowe "śmieszne" propisowskie peje

rzygów typu "polska racja stanu" nawet nie biorę pod uwagę, bo to przypadki bardziej dla psychiatry xD
  • Odpowiedz
@adam2a: a ja się trochę z nimi zgodzę, dopóki nie wypłynęły nazwiska to można sobie dywagować kto i co. Nie sądzę, że wypłyną - bo w zasadzie orgie nie są nigdzie zakazane w cywilizowanym świecie, więc w zasadzie co za różnica, kto wziął udział? Można się co najwyżej pośmiać z tego Węgra, że kolejny kryptogej, w dodatku działa przeciw gejom, żeby nikt się nie domyślił, że on też jest "w klubie".
  • Odpowiedz
@adam2a: ah, twitter :) A ja na stronie szukałem.
Onet to szury bo dają z dupy tekst z adnotacją : NIE ZWERYFIKOWALIŚMY.
A tutaj jest gówno właściwie. "Sources" - onet ?
Czyli "media" powołują się same na siebie tylko bez dodatkowej informacji o braku weryfikacji.
Ale dam im szansę, czekam na artykuł gdzie ktoś może wykona rzeczywistą dziennikarską robotę.
Jak sądzisz - dziś, jutro ?
  • Odpowiedz