Aktywne Wpisy

Maniek81 +3
#ukraina Jeśli to prawda że to ukraińcy zrobili tą akcję w Rosji to konsekwencje będą ostre . Rosja tego nie daruje

MetalowyBieg +7
jak by ukraina sie poddala to nie byloby eskalacji a tak to zaraz zaczna bomby atomowe latać i po co to, dla kawałka ziemii co i tak był kiedyś jedym krajem ale slawa ukraijni
a nawet jak sie wojna skonczy to szybko ukraincy zapomna kto im pomagal a cala ta bron sie "rozpusci" w powietrzu i czarny rynek zaleje mnóstwo zagubionych karabinów, granatów plus pełno ukrainców z ptsd i będzie gorzej niż
a nawet jak sie wojna skonczy to szybko ukraincy zapomna kto im pomagal a cala ta bron sie "rozpusci" w powietrzu i czarny rynek zaleje mnóstwo zagubionych karabinów, granatów plus pełno ukrainców z ptsd i będzie gorzej niż

Inaczej sobie wyobrażałem system tagowania pokemonów - taguję sobie 10 poków jako drużyna pierścienia i w szybki, łatwy sposób mogę je wyszukać przy zbijaniu gymu. Czy nie ogarnąłem i nie umiem z nich korzystać? W/g mnie powinno to działać tak, że wpisuję tag KUPA i w wyszukiwarce jak wpiszę KUPA to szuka wszystkie poki z tego tagu. Niestety tak nie jest :<
Jedyne zastosowanie jakie znalazłem to pokemony na 40 lv taguję i szybko mogę je wyszukać > wejdź w pokemona, klik w tag i pokaż wszystkie.
#pokemongo