Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Stalker Staff to totalne gówno #!$%@?, wolne i #!$%@? robi. Łuk jest o wiele lepszy, bo jest szybszy a jedyny atut tej różdżki to jest to że diagonale dobrze działają.
Mając łuk lv 40 vs stalker Staff lv 40, to deklasuje w większości przypadków. A i mówię o graniu ekspedycji +200 lvl i stage 13+ bo na niższych może działa lepiej.
A tyle na to zbierałem bo nie wydaje kasy realnej ...

#archero
  • 7
@JakTamCoTam: nie jestem do końca pewien ale wydaje mi się że obie te bronie mają taki sam attack speed. może Ci się wydawać, że staff atakuje wolniej bo jest ten czas castowania pierwszej kulki ale później lecą z tą samą prędkością. sam używam speara i staffa - oba perfect epic i na pewno nie byłbym w stanie robić boss chapterów z dzidą. łuk wydaje się być jeszcze gorszy bo epicki pasyw
  • 0
@Hemo: no właśnie ten czas castowania jest imo za słaby bo np jestem sobie na ekspedycji i w całym roomie jest w #!$%@? mobkow. Kluczem do przejścia jest rozwalenie ich bardzo szybko bo samemu nie mam szans tego wszystkiego zdodgowac. Taki stalker Staff zanim się scastuje wystarczająco to dedne i w tym problem. To samo z bossami które szarżują i trzeba uciekać albo stageami gdzie mobki się pojawiają pod nogami.
W
@JakTamCoTam: no tak, raczej stanowczo jest p2w bo zrobić ancient legendary tylko z dropa to zajmie kuuuupę czasu. sam kupiłem dwa battle passy ale nie mam zamiaru wydawać więcej na mobilniaki chociaż 300k coinów za 5zł kusi ;/ ale jest nadzieja bo jest jedna youtuberka która lata w perfect epikach i widziałem ją na 15 stage także da się. wszystko pewnie zależy od rng ze skilli.
  • 0
@Hemo: i to trzeba mieć farta. Ja kupiłem raz jednego i faktycznie opłaca się, ale leciały ringi, amulety i pety xDDDD Mam tego syfu tyle że szok. Chyba epic pierścień z każdego rodzaju.

Czasem się też opłaca jak są jakieś monthly pack po promocji + nagroda za first buy. Ja kupiłem sobie packa za 2,50zl xD i dostałem nagrodę za first buy (one czasem się #!$%@?). Skończyłem z masą gemów i
@Impuls94: ja mam łuk i jest bardzo op chodź niedoceniany. Jak dropniesz crit boosta w chapterze to to +50% daje bardzo dużo. Dodatkowo jak umiesz grać i resetować animacje to strzela bardzo szybko bez żadnych boostów i taki łuk wystrzeli dwie strzały kiedy brightspear/stalker jeden, co uważam czyni go bardzo mocną bronią.