Aktywne Wpisy

Iskaryota +219
Samorządy miejskie powinny dokręcić śrubę psiarzom w postaci większych podatków, te marne 150 zł rocznie (które płaci pewnie 1/4 posiadaczy) nie są w stanie zniwelować kosztów sprzątania i naprawy zniszczeń jakie wyrządzają te czteronogie, jakby tu nie patrzeć szkodniki w mieście. Ulice obsrane, śmietniki wypełnione workami z gównem, bramy, płoty i znaki drogowe skorodowane od szczochów, a na osiedlach wydaje się, że do mieszkania czy domu psa dają w gratisie z kredytem
źródło: IMG_1567
Pobierz
qyk +223
źródło: 1000007171
Pobierz

Wracając jeszcze do autouzupełnienia, jeśli wybierzemy w tym inpucie autouzupełnienie z wcześniej zapisanych danych ( takich jak email na przykład ) to on się wklei w tego inputa i można go wtedy skasować, kasując go jeśli będzie to np: jakismail@costam.com i zostawiając pierwszą literkę czyli "j" bedziemy mogli dopisać reszte maila. Jesli jednak skasujemy calosc to wpisywanie juz sie nie uda .... Jakieś pomysły ? Mega dziwny problem.
#programowanie #php #css #html #webmastering
źródło: comment_1606386144VbPqHvDjBftcxRhibyARtD.jpg
PobierzCzy przy wstawieniu atrybutu autocomplete="off" znikają problemy z wpisywaniem tekstu?
@imdejv1: Tak tylko dla sprostowania: Tam może być jakakolwiek czcionka, Ariala rzuciłem tak o bo to pierwsze co wpadło mi do głowy ale problemem była tamta wcześniejsza czcionka, której używałeś (niestety nie pamiętam nazwy). A important tylko po to żeby nadpisać te inne CSSy, które tam miałeś.
Fajnie, że udało się to rozwiązać i sam jestem zdziwiony, że to czcionka stanowiła problem ( ͡° ͜