Aktywne Wpisy
diGIO +69
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +161
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
na 11.11 kupiłem przedmiot. Zaraz później sprzedający zaczął mi wysyłać wiadomości, zebym anulował zamówienie, bo jednak nie ma przedmiotu itp itd ... - nie chciało mi się wierzyć, bo nadal przedmiot był dostępny w sklepie, więc olałem go.
Przed końcem czasu wysyłki zamówienie zmieniło status na wysłane, ale tracking jest jakiś lewy. Sprzedawca prawdopodobnie mi tego nie wysłał wcale.
Teraz pytanie, czy mogę coś zrobić innego niż czekać 70 dni do czasu kiedy będę mógl zrobić disputa?
Oczywiście sprzedający już nie odpisuje na moje wiadomości.
Pozwole sobie także zawołać @alipaczka, może pomoże potwierdzić, ze tracking UF529795703YP jest lewy
Dzięki :)
@eXcore:
jak przez 10 dni nie ruszy tracking - to mozesz wtedy zaczac disputa. Jak ruszy tracking, to niestety masz zamrozona kase na najblizsze 2,5 miesiaca...
Komentarz usunięty przez autora
@eXcore: są statusy więc lepiej poczekać do końca ochrony.
@kondziuux997: CZYM idzie?!
Rano dzisiaj miałem brak info.
No nic, to poczekam :)
Dzieki wszystkim za pomoc!
Dzisiaj zdziwiło mnie, bo odstałem powiadomienie o statusie DELIVERED - oczywiście paczki nie mam ;)
Dodatkowo na alie wciąż nie ma żadnego info pobranego o trackingu, a strona do której odsyła ali pokazuje jeszcze coś innego (https://global.cainiao.com/detail.htm?mailNoList=UF529795703YP)
@AliPaczka: Panie Paczko mogę prosić o ekspertyzę? :)