Aktywne Wpisy
erebeuzet +160
różowa uparla sie, ze wyśle młodszą córkę do komunii.
ostatnio w kosciele byliśmy 5 lat temu na pogrzebie. normalnie nie praktykujemy, choc jak obudzisz mnie w nocy to prawie każdą modlitwe z pamięci wyrecytuje. tak mnie zindoktrynowali w dziecinstwie.
Ale córka nie wie nawet kto to jezus.
świadomie nigdy nie zapoznawalem jej z tymi #!$%@?.
Starsza, którą tez różowa splugawila komunią, a ktora kazala się wypisac z religii mówi, ze niech idzie
ostatnio w kosciele byliśmy 5 lat temu na pogrzebie. normalnie nie praktykujemy, choc jak obudzisz mnie w nocy to prawie każdą modlitwe z pamięci wyrecytuje. tak mnie zindoktrynowali w dziecinstwie.
Ale córka nie wie nawet kto to jezus.
świadomie nigdy nie zapoznawalem jej z tymi #!$%@?.
Starsza, którą tez różowa splugawila komunią, a ktora kazala się wypisac z religii mówi, ze niech idzie
marian-stefan +155
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Nikt już nie kupuje telefonów od Sony, nikt nie kupuje tv od Sony.
To tak jak by starszy brat mający 400k zł na koncie pocieszał młodszego mający 200zl na koncie xD
Młodszy bardziej ambitny ale wie że nigdy nie dobije do procentu sukcesu brata.
Taka prawda. My mamy w #!$%@? za free, a was dymają na każdej grze.
Startowe pozycję na PS5?
DLC do gry z PS4 i remake gry sprzed 16 lat.
A już czytałem wpisy że na Xbox tylko starocie w gamepass. A sami jaracie się odgrzewanymi kotletami sprzed X lat.
Ps. Ja nawet nie lubię soulsów itp.
@M558: Setki gier w tym sporo AAA która za
Niech sobie MS jest ogromną korporacją i co z tego wynika? Nie potrafią wygrać z Sony jeśli o konsole i gry chodzi. I rzeczywiście tyle "za free" od MS xD płatny gamepass z kiepskim grami, normalnie ogień. Jak ostatnio sprawdzałem to w tej cudownej usłudze znalazłem 16 gier, które mnie interesują z czego kilka było już w PS+, kilka innych już ograłem na PS4, jedna już zdążyła
@Qontrol: oczywiscie, ze tak. MS trzepie OGROMNA kase na swoich uslugach chmurowych i Windowsie. Tyle, ze... problemem nie jest rzucic garniec zlota i liczyc na zyski, bo mozna sie przejechac ;). Tym bardziej cieszy, ze Sony jedzie MS w dywizji growej jak chce :D. Widac, ze wrzucanie ogromnej kasy nie znaczy tak wiele jak niektorzy by chcieli
https://www.statista.com/statistics/297533/sony-sales-worldwide-by-business-segment/ - wplywy z dywizji growej
Właśnie to jest to o czym mówię. Że MS się starać nie musi. PS już tak.
Jasne, ze MS sie musi starac. Zreszta, sam MS to wie, bo kupil przeciez Zenimac i kilka innych studiow (tak to sie chyba odmienia :/). Jakby uwazal, ze nie musi sie starac to by nic w tej materii nie zrobil.
@Qontrol: Jak już chcesz używać takich argumentów to chociaż sprawdź premierę oryginalnego DS
Microsoft właściwie jest juz firma “too big to fail”. Ich dywersyfikacja inwestycji jest niesamowita:
- producent popularnego oprogramowania
- producent sprzętu biurowego (laptopy)
- producent sprzętu gamingowego
Ich marki/firmy, które przejęli lub stworzyli:
Windows, Office, Teams, Azure, Skype, LinkedIn, GitHub (wraz z NPM), Xbox, Bethesda, Minecraft, Bing. Niemal każda z
Przy Playaku nie wydaje mi się, by Sony mogło ukatrupić taka markę, poszliby prędzej z nią razem na dno, a to wbrew pozorom trwałoby dość długo
@junoreactor:
Każde korpo tak działa, Sony też
@junoreactor: Dodać do tego by należało, że główne pieniądze są od użytkowników biznesowych. Dlatego też opylało im się przymykać oko na piracenie windowsa w domu, bo zyskali na tym pozycje hegemona i biznes nie miał specjalnie wyboru i musiał płacić ( ͡° ͜ʖ ͡°)