Zaraz 11.11 i pewnie skuszę się na kilka zabawek z ali ( celuje w robota do mycia szyb + kilka czujników aqara do smarthome ), a cashback z 11.11 z zeszłego roku jeszcze nie został wypłacony więc polecacie jakiś inny program? ;) #planetplus #aliexpress #cashback
@aleksander_z: Ja polecam topcashback. Masz tam 5% cashbacku z aliexpress. Nie mialem nigdy problemu z transakcjami. Dodatkowo maja program polecen, wiec jesli zamawiasz na wieksze kwoty to wpadnie ci jeszcze 5 funtow jak uzbierasz bodajze 10 cashbacku, ale trzeb uzyc refa: https://www.topcashback.co.uk/ref/kixon1993
@aleksander_z: ostatni w miarę git jest topcashback i ma wysokii % na ali i aktualnie daje 10$ jak zrobisz 10$ cashnacku. Opinie różne (jak o wszystkich z #cashback) ale ja nigdy nie miałem z nimi problemów.
@aleksander_z: Jedyny, który mi działa szybko, zawsze i bezproblemowo to LetyShops. Procent niestety dość niski. TopCashback z Ali działa słabo. Kilka transakcji niezaliczonych, część odrzuconych, długie oczekiwanie.
#planetplus #aliexpress #cashback
#pdk