Wpis z mikrobloga

Naczelnik nie tylko utwierdził mnie w fakcie ze jest chory to tylko zachęcił do protestów. Nawołuje innych by walczyli z tym całym lewactwem jak to nazwał. Tylko #!$%@? ja sie nie uznaje za lewaka a za osobę o poglądach centrowych i ten mały karakan mi wmawia ze jestem wrogiem bo mam własne zdanie i o zgrozo nie jest ono takie samo jak zdanie tego karła.
Czyli co każdy kto się z nim nie zgodzi to lewak xD Kibice z białego stoku którzy mają inne poglady niż karakan to też lewacy xD
#protest #karakanout
  • 5
  • Odpowiedz
@printf: niestety tak i przeżywam dokładnie takie same rozterki centrowca. Z jednej strony karakan, z drugiej zacietrzewieni znajomi z teksami na FB "albo maszerujesz z nami albo jesteś przeciwko nam".... (_ )
  • Odpowiedz
@printf: Nie tylko jestes lewakiem, nie jestes do tego polakiem. Karakany próbują zawłaszczyć sobie polskość. Próbują wbić do głów swoich wyznawców, że polacy to tylko ci, którzy są z pisem. On mi kradnie tożsamość narodową.
  • Odpowiedz
@nivixi: Też zauważyłem te narracje TVPiS ze każdy kto się nie zgodzi z prezesem to zaraz jest obcą agenturą, pseudo polakiem. Faszyści pisowscy myślą ze nasz kraj należy tylko do nich
  • Odpowiedz
@printf: Mnie ciekawi, czy po wczorajszym orędziu karakana ktoś jeszcze ma wątpliwości, kto tak naprawdę doprowadził do eskalacji sporów i podziałów społecznych w ostatnich latach.
  • Odpowiedz