Wpis z mikrobloga

Powoli zbroję się na Xboxa Series X. Na razie starocie i niewiele tego, ale wyrwałem to w sumie za grosze, a na moim lapzdechlaku nie bardzo one chciały działać (no może poza F4, który hulał w 25-40 fps), więc najpierw będę ogrywał kupkę wstydu czekając na jakieś dobre nextgenowe produkcje. Nie mogę się już doczekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#xbox #xboxone #xboxseriesx
Pust3lnick - Powoli zbroję się na Xboxa Series X. Na razie starocie i niewiele tego, ...

źródło: comment_1603734987k5QTdKjKlIlx7DqGZltEkM.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
@juma777: Wiem, ale jak pisałem wcześniej - wyrwałem te gry dosłownie za grosze, grzechem było nie kupić (od znajomego, który wybrał w tej wojnie Sony). Teraz dokonałem nieco droższego zakupu - RDR2, a tego już w GP nie ma.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pust3lnick:

F4, który hulał w 25-40 fps

Żebyś się nie zdziwił jak na xsx F4 będzie chulał w potężnych 30fpsach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

F3, f:nv i Skyrim właśnie w tylu chodzą na xone i xone x.
Dlaczego? Bethesda ma #!$%@?, przestarzały silnik i zbyt dużo fps sprawia że ich gry wariują, więc przezornie dali capa na 30. Poza tym konsolowcy uwielbiają 30fps, więc deweloperzy będą podkręcać
  • Odpowiedz
  • 1
@DESiGNER86: a gdzie on napisał że tylko po to kupuje? Bo ja widzę słowo 'najpierw' a nie 'tylko'. Kiedy wejdzie w końcu ta ustawa że będzie można grać tylko w roczne gry ehhh
  • Odpowiedz
@DESiGNER86: Wiesz jaka jest różnica pomiędzy mną a Tobą? Skoro tak piszesz, to pewnie masz już PC'ta i kupisz PS5 dla exów. Szanuję. Ja natomiast mam jedynie laptopa, który uciąga w LOW produkcje sprzed kilku lat i to w 25-30 klatkach z dropami nawet do 10-15 czasem, dlatego XSX jest dla mnie wyborem idealnym. Póki nic ciekawego na horyzoncie typowo pod nextgen nie ma, to ogram sobie przynajmniej zaległe produkcje, które
  • Odpowiedz
@DESiGNER86: No widzisz, a ja NAJPIERW (co już podkreślił betaTrx) ogram sobie tytuły, na które byłem zajarany już od ich premiery, a potem dopiero nextgeny, jak już przestaną wychodzić produkcje na przełomy generacji. Jeśli masz z tym problem zastosuj skrócik - ALT + F4.
  • Odpowiedz
  • 0
@HumanBeing: zakładając że XSX ma ekwiwalentną zdolność Tflops co RTX 2080 Super, a w zasadzie z dobroci serca przyjmijmy nawet że jest ekwiwalentem zwykłego RTX 2080, to według ostatnich statystyk Steam tylko 3,85% graczy ma GPU tak samo dobre lub lepsze.
Żarty z 30 FPS są już raczej nieaktualne, zwłaszcza że coraz częściej nowe gry implementują przełączniki quality/performance.
  • Odpowiedz