Aktywne Wpisy
Nie mam pojęcia co robić, różowa od roku pracuje w mniejszej firmie gdzie od samego początku podbija do niej jeden "kierownik". Tak jak na początku było to stosunkowo delikatne czyli zagadywanie na przerwie czy zapraszanie na kolacje, tak z czasem zaczął się mocno rozkręcać. Różowa oczywiście poinformowała go, ze nie jest zainteresowana bo już z kimś jest, ale do chłopa najwidoczniej to nie dociera bo co jakiś czas znowu probuje. Raz na
źródło: IMG_3917
Pobierz
Kapitalista777 +216
Peowcy w partyjnej ekstazie - zasrali cały Wykop, bo Joński zadał świadkowi tendencyjne, pozamerytoryczne pytanie. W sumie ich poziom.
Ludzi bardziej rozgarniętych interesuje kiedy wreszcie Joński wytłumaczy się ze swojego zaangażowania w rosyjską operację specjalną na polskiej granicy.
#polska #wojna #ukraina #4konserwy #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
Ludzi bardziej rozgarniętych interesuje kiedy wreszcie Joński wytłumaczy się ze swojego zaangażowania w rosyjską operację specjalną na polskiej granicy.
#polska #wojna #ukraina #4konserwy #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
źródło: 9487f800df6931913982fac3edd833df6d163abbd98fe028148f190f57eea63b
Pobierz

Jeżeli zaś chodzi o zarządzanie ustawieniami strony, poczytaj o "Sites"
https://docs.djangoproject.com/en/3.1/ref/contrib/sites/
Ludzie w swoich projektach często robią "SiteSettings" z relacją 1-do-1 z "Site".
I w SiteSettings zawierasz wszystko co chcialbys
Znacznie lepszym pomysłem będzie zrobienie z tego statycznego html'a z dynamicznie ładowanymi elementami jak email czy inne dane, które uważasz, że mogą się zmieniać
@michael93pl: No właśnie też mi się to trochę absurdalne wydało ale chyba z tego co zrozumiałem od @Lunatik sites rozwiąże mój problem i będzie tak jak mówisz, że tylko te dane będą dynamicznie ładowane
same w sobie wpisy na bloga to jedno, ale okrojone dane w widoku, który w sumie ma być statyczny, to naprawdę nie widzę innego rozwiązania, niż templatki html z ładowanymi contentem przez django
https://stackoverflow.com/questions/53057621/django-pass-variable-into-template
dane do templatek mogą być ładowane z jakiegokolwiek źródła, zdefiniowanego stricte w widoku, z bazy(modelu), z settingow, do wyboru do koloru. Na pewno wystarczy na Twoje potrzeby : )