Jako ze za tydzień wracamy z naszym świętem mam dla was propozycje. Mam niezłą kolekcje klocków z 1 generacji (głównie w czarnej i czerwonej kolorystyce). Pomyślałem, że mógłbym coś dla was zbudować (⌐͡■͜ʖ͡■). Stąd pytanie - co chcielibyście zobaczyć? Jakiegoś MOC'a przypominającej demona? A może Toa lub Rahi? Wybór zostawiam wam, napiszcie/wyślijcie w komentarzu co chcielibyście zobaczyć w klockowej wersji a ja w miarę możliwości, czasu, kreatywności i dostępie do klocków postaram się coś wykombinować XD
@Porzeczka_plus o kurcze to też ciekawy pomysł. Ale nie będę okłamywał, #wykopowydzienbionicle jest już jutro a ja jeszcze nie zacząłem bo miałem urwanie głowy XD ale dzisiaj mam czas, może uda mi się coś wykombinować
Jako ze za tydzień wracamy z naszym świętem mam dla was propozycje. Mam niezłą kolekcje klocków z 1 generacji (głównie w czarnej i czerwonej kolorystyce). Pomyślałem, że mógłbym coś dla was zbudować (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). Stąd pytanie - co chcielibyście zobaczyć? Jakiegoś MOC'a przypominającej demona? A może Toa lub Rahi? Wybór zostawiam wam, napiszcie/wyślijcie w komentarzu co chcielibyście zobaczyć w klockowej wersji a ja w miarę możliwości, czasu, kreatywności i dostępie do klocków postaram się coś wykombinować XD
do zobaczenia za tydzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykopowydzienbionicle #bionicle #lego