Wpis z mikrobloga

@papasmerf3737: Swoją drogą trochę mnie to dziwi bo w Kanadzie mi niby wymieniali olej za 65 CAD (190 zł) więc wychodzi na to że albo lali nieoryginalny olej albo nie wymieniają całości... A niby to był serwis przy autoryzowanym dealerze
  • Odpowiedz
@gatineau: Zawsze w prywatnym może udać się te 100 czy 200 zł taniej dogadać, ale nie wiesz czy te filtry będą wgle wymienione. Jeśli nie masz zaprzyjaźnionego warsztatu, w którym wiesz że robią wszystko porządnie to leć do ASO. Mas zorzy najmniej pewność za co płacisz.
  • Odpowiedz
Jeśli nie masz zaprzyjaźnionego warsztatu, w którym wiesz że robią wszystko porządnie to leć do ASO

@papasmerf3737: no tak chyba zrobię. Mieszkam w Holandii i mi zaszczekali 180 eur, więc jak w Polsce to kosztuje 110 to się mniej więcej zgadza.

Ale aż wygrzebałem fakturę z Kanady i jak tak porównuję to nie ogarniam skąd ta różnica w cenie. Tam policzyli za 18 minut roboty, CA$10 za filtr i CA$25
gatineau - > Jeśli nie masz zaprzyjaźnionego warsztatu, w którym wiesz że robią wszys...

źródło: comment_1602600864rFFR3GdJyJpofvvkzgT27D.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@piastun: o, to bardziej widzę kanadyjskie ceny więc widzę że da radę.

Teraz niby pandemia to nie chce mi się jechać ale jakby mi się udało w Polsce to ogarnąć za 50 eur to różnica 130 eur względem tego co chcą w NL sfinansowałaby mi niemal 2/3 ceny wyjazdu do Polski :) Muszę popytać rodziców czy mają jakieś zaufane warsztaty w okolicy
  • Odpowiedz