Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +110
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 100 CV. Efekt – 1 rozmowa o pracę, na której zostałem odpalony i nie przeszedłem rekrutacji. Reszta ofert, na które aplikowałem CISZA.
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
3x32 +8
Pewien Mirek robi aferę na Mirko że auto za 350 tys stanęło na trasie.
Serwis mówi że nie wie co jest, ewidentnie zbywa kupującego. Nie potrafi namierzyć usterki xDDDD
Mirek zdenerwowany dochodzi swoich praw, bo płaci leasing a samochodem jeździć nie może.
Po transporcie go na drugi koniec Polski dowiaduje się że czujnik paliwa się zepsuł i nie było paliwa w baku, dlatego stanął.
Afera na Mirko, dziesiątki tysięcy plusów pod wszystkimi znaleziskami, tylko dlatego że w aucie nie było paliwa.
xDDDD